Tragedie fără margini într-o familie din localitatea Corni, comuna Albeşti, din Vaslui. Un bărbat în cârstă de 45 de ani şi-a ucis soţia, după doar trei zile de când aceasta se întorsese în ţară, de la muncă din străinătate.

Totul ar fi pornit de la gelozie, bărbatul suspectând că soţia îl înşela cu un prieten.

Tragedie fără margini într-o familie din localitatea Corni, comuna Albeşti, din Vaslui. Un bărbat în cârstă de 45 de ani

şi-a ucis soţia, după doar trei zile de când aceasta se întorsese în ţară, de la muncă din străinătate.

Totul ar fi pornit de la gelozie, bărbatul suspectând că soţia îl înşela cu un prieten.

Femeia i-ar fi cerut soţului să divorţeze, iar acesta, fiind şi sub influenţa alcoolului, a pus mâna pe cuţit şi a ucis-o. A încercat ulterior să se sinucidă, dar nu a reuşit. A sunat apoi la poliţie şi a mărturisit fapta.

VEZI ȘI 👉  UE ia o decizie în premieră și impune și mai multe sancțiuni Rusiei

„Nimeni nu poate spune ce s-a întâmplat de s-a ajuns aici. Erau doar ei doi acasă. Eu am ajuns de puţin timp, de la Bucureşti, după ce am fost sunată de rude si mi-au spus ce s-a întâmplat. Fratele meu era la Vaslui, la scoală. Nu ştim nimic, nu ştim absolut nimic„, a spus fiica celor doi, şocată de cele întâmplate, potrivit vremeanoua.ro.

Unii vecini susţin că cei doi soţi erau oameni foarte liniştiţi, iar povestea cu înşelatul ar fi fost inventată de cineva din sat.

„Erau oameni liniştiti, la locul lor si muncitori. Petrică lucra ca şofer pe camion, pe comunitate, de mai mulţi ani si

VEZI ȘI 👉  Horoscop rune 24-30 octombrie. Fertilitate şi belşug! Mihai Voropchievici anunţă zodia care trece de toate obstacolele

reuşise să-şi ridice o casă frumoasă. Soţia, Coca, a fost si ea plecată, dar de putin timp, în Germania. Lucra la un

abator. Am înteles că tot el a împins-o să plece la muncă în străinătate. Voia să strângă destui bani ca să-si termine

casa. Chiar în ziua în care s-a întâmplat crima, cu câteva ore mai devreme, am fost pe la ei. Am stat de vorbă, am băut o

cafea si am mâncat pastramă. El făcea tuică, la un cazan asezat în spate, la coltul casei, împreună cu Coca si nimic nu prevestea grozăvia care a urmat. Vorbeau amândoi, se pupau pe obraz”, a spus un vecin.

Pe de altă parte, un coleg de-ai bărbatului criminal susţine cu totul altă poveste. Este în stare de şoc acum, pentru că nu ar fi crezut că el ar fi în stare de aşa ceva.

VEZI ȘI 👉  O FEMEIE TÂNĂRĂ VINE LA PREOT ŞI SE PLÂNGE CĂ SOŢUL O ÎNŞALĂ

„Era si supărat pentru că sotia l-ar însela si că, dacă nu va reusi să se înteleagă cu ea, o va omorî si apoi îsi va pune si el capăt zilelor. Nu am crezut cã va ajunge atât de departe. L-am îmbărbătat si am pus vorbele sale pe seama supărării. Am vãzut apoi poza lui în ziare si atunci am realizat cã Petrică nu glumea deloc”, au declarat fostii colegi de muncã ai lui Petricã Onila.

Familia se pregăteşte acum de înmormântare, în timp ce bărbatul urmează să fie judecat şi pedepsit pentru fapta sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *