Cunoscuta prezicătoare Carmen Harra, cunoscută și ca psiholog și terapeut în America, a prevestit încă din luna ianuarie că între și Rusia va începe un război. Acum, conflictul de la granița României a ajuns în cea de-a 69-a zi.

Atunci, Carmen Harra spunea că liderul de la Kremlin va ataca Ucraina și că acest război este un plan mai vechi al lui Vladimir Putin, dar va plăti cu viața. Dacă prima parte s-a adeverit, a doua încă nu a devenit realitate.

Carmen Harra anunță că Vladimir Putin va ataca Moldova
În urmă cu câteva ore, Carmen Harra a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cumplit care are legătură tot cu așa zisa ascensiune a lui Vladimir Putin în Europa de Est, dar și planurile liderului de la Kremlin.

„Așa cum v-am mai anunțat de câteva luni, Rusia va ataca Moldova curând! Ce să mai zic, va fi o tragedie. Să ne rugăm pentru Moldova!”, a anunțat Carmen Harra pe Facebook.

Facebook / arhivă
Mesajul îngrijorător al prezicătoarei de acum câteva săptămâni
În urmă cu ceva timp, Carmen Harra vorbesc despre același război care parcă nu se mai termină. Conflictul din Ucraina a afectat un număr impresionant de civili.

„Putin a pregătit ofensiva militară de mult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac care este mult mai complex decât ne imaginăm. Planurile lui sunt mult mai mari decât ne dăm seama. Partea proastă este că nu suntem pregătiţi. NATO nu este pregătit, America nu este pregătită. Nimeni nu a intervenit cum ar fi trebuit să intervină.

Nu numai că Putin va lua înapoi Moldova şi Georgia, şi va încerca să intre unde poate el cât de puternic. pentru că Putin nu are frică, are o minte diabolică şi s-a pregătit.

Povestea nu arată deloc bine… Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest război care bate la uşă. Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur să intre spre NATO, dar nu prin România.

Planul este diabolic, războiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul”, a spunea Carmen Harra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *