Mari Fica a rezistat doar opt săptămâni la Survivor România 2022, fiind eliminată în ediție de marți, 3 mai. Află, în

continuare, câți bani a primit concurenta pentru perioada petrecută în Republica Dominicană.

La ultima ediție, din echipa Tigrilor, au fost nominalizați pentru eliminare Mari Fica, Oana Ciocan și TJ Miles. Total

surprinzător, cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor a fost atleta, deși a arătat, de-a lungul reality-show-lui, că poate face față provocărilor și a adus multe puncte echipei sale.

Mari Fica nu revine în România doar cu experiența trăită la Survivor România 2022, ci și cu o sumă de bani.

Potrivit informațiilor din presă, onorariul standard oferit de Pro TV concurenților care participă la concursul din Republica Dominicană este de 1.000 de euro pe săptămână.

VEZI ȘI 👉  Ce s-a ales de tânărul condamnat la moarte în Malaezia. Este într-o stare deplorabilă: “Fără dinți în gură!”

Remunerația nu este, însă valabilă și pentru numele cunoscute din showbiz – precum Andreea Tonciu, Otilia Bilionera,

Xonia, Marian Drăgulescu, CRBL, Cătălin Zmărăndescu sau Emil Rengle – care au avut un onorariu mai mare.

Dar să revenim la Mari Fică. Aceasta a intrat în competiție pe 13 martie și a rezistat până pe 3 mai. Așadar a stat opt săptămâni, ceea ce înseamnă că atleta va reveni în România cu 8.000 de euro, adică un “salariu” de 4.000 de euro pe lună.

Foarte puțin, dacă ținem cont că fostul luptător Cătălin Zmărăndescu, spre exemplu, a încasat, săptămânal, câte 4.500 de euro, deci, în total, 45.000 de euro, adică de șase ori mai mult decât Mari Fica.

VEZI ȘI 👉  Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi în fața tatălui său! Și-a făcut curaj și i-a spus tot adevărul, în direct: „Te rog să mă ierți”

Cine este Mari Fica
Mariana Fica are vârsta de 28 de ani și este din Târgu Jiu. Aceasta locuiește în București de zece ani. Tânăra nu este străină publicului sportiv, căci încă de la vârsta de cinci ani a practicat gimnastica. Apoi, de la vârsta de 11 ani s-a apucat de atletism și de 19 ani se dedică acestui sport, având în palmares peste 120 de medalii. Puțini știu, însă, că ”Faimoasa” de la ”Survivor România” este și kinetoterapeut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *