Marți dimineața, Iulia Bogdan, tânăra mamă de 33 de ani, mereu zâmbitoare în fotografiile postate pe rețelele sociale, a plecat de acasă să își ducă fetița de 6 ani și băiețelul de 3 ani la grădiniță.

Pe drum, lucrurile au luat o întorsătură tragică. Femeia a oprit mașina departe de casă, în fața unui bloc de 10 etaje din alt cartier, a lasat în autoturism telefonul mobil și portofelul cu toate actele și a urcat pe acoperișul clădirii de unde s-a aruncat împreună cu cei mici.

Autoturismul, parcat pe o trecere de pietoni, nu îi aparținea femeii, ci era al iubitei fratelui ei. Oamenii legii au descoperit în autovehicul mai multe obiecte personale ale tinerei, dar și lucrurile celor mici, inclusiv o coroniță, împletită chiar de fetița de 6 ani

VEZI ȘI 👉  O fetiță bolnavă din naștere și-a chemat prietenii și colegii la ziua ei, dar nu a venit nimeni. Ce s-a întâmplat după câteva ore a făcut-o să urle și să plângă. „Nu se poate așa ceva!”

Ce se știe până în acest moment despre cazul sfâșietor al Iuliei Bogdan

Iulia Bogdan era absolventă de Psihologie și a deținut câțiva ani o afacere în domeniul vestimentar. Ea a avut un magazin online de haine, pe care l-a închis în urmă cu 7 ani, iar în ultima perioadă lucra la o firmă din Timișoara.

Tânăra femeie ar fi suferit o depresie accentuată de unele probleme sentimentale. Aceasta este una dintre ipotezele pe care merg anchetatorii care au preluat cazul sinuciderii de la Timișoara. Vecinii au remarcat că era foarte slăbită în ultima perioadă.

Iulia se împăcase de curând cu tatăl copiilor ei, de care divorțase în urmă cu mai mult timp. Cei doi chiar își depuseseră actele la primărie, pe data de 19 aprilie, pentru a face din nou cununia civilă.

VEZI ȘI 👉  O Româncă & Brigada Au A Rupt St. Tropez În Două! Petrecere Faraonică De 35.000 €, Udată Cu Șampanie Cristal Și Armand De Brignac!

Ea locuia împreună cu părinții și cu cei mici în Timișoara, iar fostul soț era plecat la munca in Austria.

Răspunsuri așteptate de la fostul soț al Iuliei, care se întoarce în țară din Austria

Bărbatul, care se afla la muncă în Austria la momentul tragediei, a fost devastat să audă despre cele întâmplate. Imediat ce autoritățile l-au anunțat despre decesul partenerei și al copiilor a luat primul avion spre casă, pentru a-și conduce pe ultimul drum fosta soție, fetița și băiețelul.

Polițiștii criminaliști speră să afle mai multe răspunsuri cu privire la motivația Iuliei de a-și pune capăt zilelor după ce vor sta de vorbă cu tatăl copiilor.

VEZI ȘI 👉  Cerere de-a dreptul impresionantă a unui elev către învăţătoarea sa. Imaginea a ajuns virală

În toamnă, Iulia își îndemna prietenii de pe Facebook să raspandeasca iubire, pentru ca de durere si suferinta – spunea ea – este plin pamantul.

Potrivit presei locale, vecinii parintilor ei – unde se mutase de o luna – spun ca ar fi vazut-o abatuta pe tânăra mămică cu doar o zi înainte de a-și lua viața.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *