Klaus Iohannis, pus din nou la zid! Subiectul este acelaşi pentru care şeful statului a primit critici dure în ultimele zile: lipsa de la un eveniment extrem de important pentru România, la care au participat numeroşi oficiali. George Simion (AUR) a luat foc din cauza deciziei luate de şeful statului.Ultima Oră

Preşedintele Klaus Iohannis continuă să primească numeroase critici dure, în urma deciziei de a nu participa la şedinţa solemnă din Parlament, dedicată Zilei Naţionale a României.

VEZI ȘI 👉  MONI ȘI IRI SE ÎMPACĂ?! CE A SPUS IRINEL COLUMBEANU, DUPĂ DESPĂRȚIREA MONICĂI GABOR DE MR. PINK

George Simion a răbufit la adresa preşedintelui: Nu a avut măcar bunul simţ (…) E incredibil

George Simion, copreşedinte al AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), nu este la prima declaraţie acidă la adresa preşedintelui României. De data aceasta, el a subliniat că la evenimentul respectiv au luat parte ambasadori, foşti preşedinţi, dar şi Patriarhul Daniel.

În schimb, preşedintele Iohannis “nu a avut măcar bunul simţ de a veni”, atrage atenţia Simion. Acesta adaugă că el merge în judeţul Alba, la Alba Iulia, iar preşedintele României merge tot în judeţul Alba, însă la golf. “E incredibil!”, afirmă George Simion.

„Klaus Iohannis nu a avut măcar bunul simţ de a veni la şedinţa solemnă din Parlament închinată Zilei Naţionale. El doar la Samuel von Bruckenthal se duce…

Tot în judeţul Alba, numai că la golf. Acolo se duce domnia sa. E incredibil! A fost Patriarhul României, au fost foşti preşedinţi de ţară, a fost toată lumea, au fost ambasadori. Klaus Iohannis nu a participat la şedinţa solemnă din Parlament”, a declarat George Simion pentru România TV.

VEZI ȘI 👉  Intr-o farmacie intra un trib de indieni

AUR nu-l mai vrea pe Iohannis în fruntea României până în 2024

Liderul AUR constată cu amărăciune că România îl va avea în continuare pe Klaus Iohannis drept preşedinte şi în următorii trei ani, dacă nu se schimbă nimic. AUR se luptă pentru această schimbare, fiind vorba despre referendumul pentru demiterea şefului statului.

„Din păcate, l-am avut pe acest domn președinte al ţării timp de şapte ani şi dacă nu se schimbă un pic lucrurile pe scena politică, o să-l mai avem încă trei ani.

Noi strângem în continuare semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis”, a mai precizat George Simion.

„Şi anul trecut au fost restricţii şi noi cei de la AUR am fost mii de oameni acolo la Alba Iulia”

Copreşedintele AUR a explicat că, de 1 Decembrie, el va merge la Alba Iulia, acolo unde a mers de Ziua Naţională din 2006 încoace. „E ziua naţională, nu e rost de protest”, spune George Simion, care adaugă faptul că restricţiile anti-COVID nu-l vor opri nici pe el, nici pe alţi români să meargă la festivităţile de 1 Decembrie.

VEZI ȘI 👉  Cele mai bogate zodii în 2023. Vor avea parte de lux, iar viața lor se va schimba radical

„Începând cu anul 2006, eu în fiecare an merg în capitala Unirii, la Alba Iulia, unirii Transilvaniei cu ţara. De aceea o să fiu şi în acest an acolo în capitala Unirii de la 1 decembrie 1918. Îi invităm pe toţi românii să ni se alăture de la ora 8 dimineaţa din faţa gării din Alba Iulia.

Organizăm marşul tradiţional, marşul unirii „Basarabia e România”. Intrăm în cetate cu mii de steaguri tricolore.

E Ziua Naţională, nu e rost de protest. E sărbătoarea Marii Uniri şi aş invita toţi românii să nu uite de datele importante pentru neamul nostru, de aceea duminică sunt în Bucovina pentru ziua unirii Bucovinei cu ţara. Miercuri vom fi cu toţii la Alba Iulia. (…)

Şi anul trecut au fost restricţii şi noi cei de la AUR am fost mii de oameni acolo la Alba Iulia. (…) De fiecare dată o să cinstim această zi importantă pentru neamul nostru”, a mai declarat, vineri seara, George Simion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *