Biserica e pusă în dificultate la înmormântarea mamei din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc ținându-și copiii în brațe. Preoții se confruntă cu o situație delicată, după ce familia Iuliei a decis să-i îngroapte împreună pe cei trei, în același sicriu. Deși nu pot ține oficial o slujbă normală pentru un sinucigaș, aceștia sunt nevoiți să o facă pentru cei mici.

Biserica e pusă în dificultate la înmormântarea mamei din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc ținându-și copiii în brațe. Asta pentru că familia Iuliei a hotărât să-i îngroape împreună pe cei trei, tânăra de 33 de ani și micuții ei, într-un singur sicriu. Deși preoții nu pot oficial să țină o slujbă normală pentru un sinucigaș, sunt nevoiți să o facă pentru micuții nevinovați.

Astăzi, 6 mai, Iulia, mama de 33 de ani care s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc din Timişoara, ținându-și copiii în brațe, va fi înmormântată alături de cei mici. Femeia și micuții ei, un băiețel de doi ani și o fată de șase ani, vor fi îngropați în același sicriu. Aceștia își vor dormi somnul de veci în cartierul Freidorf din Timişoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *