Este zi de doliu în lumea fotbalului românesc.

Fostul fotbalist Simion Mironaș s-a stins din viață, ieri, la vârsta de numai 56 de ani.

Anunțul trist al decesului a fost făcut chiar de către reprezentanții clubului la care a activat mare parte din carieră. Vesta a venit ca un șoc pentru cei care l-au cunoscut și apreciat.

Simion Mironaș a pierdut lupta cu viața la vârsta de numai 56 de ani. Acesta a ocupat poziția de fundaș

și a jucat, cea mai mare parte a carierei sale pentru echipa Gloria. Aici, a evoluat în 153 de meciuri și a reușit să marcheze 32 de goluri.

Anunțul decesului a fost făcut public chiar de către CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, pe rețelele de socializare. Până la acest moment nu se cunoaște cauza decesului.

VEZI ȘI 👉  Cea mai sănătoasă poziție de dormit. Ce spune despre tine și sănătatea ta felul în care stai în pat noaptea

„Rămas bun, Simion Mironaș! Fostul fundaș al Gloriei s-a stins astăzi la doar 56 de ani.

A jucat pentru echipa noastră nu mai puțin de 153 de meciuri, înscriind 32 de goluri care au făcut tribunele să-l aclame.

Îți mulțumim pentru toate momentele frumoase pe care ni le-ai oferit nouă și suporterilor Gloriei!

Suntem alături de familie în aceste momente dificile. Condoleanțe!”, a scris CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, pe rețelele de socializare. Simion Mironaș a decedat

Fostul fotbalist a decedat la vârsta de 57 de ani, iar de-a lungul carierei sale a evoluat pentru mai multe echipe. Pe lângă Gloria, acesta a activat și pentru echipele:

VEZI ȘI 👉  DOVADA ca parintele Arsenie BOCA FACE MINUNI dincolo de moarte! Ce a patit o tanara care SE RUGA la mormant. Toti au ramas socati!

FC Argeș, CSM Suceava, Rapid și Dinamo. Simion Mironaș a fost singurul fotbalist român care a disputat două meciuri în aceeași etapă. Mai întâi a jucat pentru Gloria Bistrița, iar apoi pentru Dinamo.

Mai exact, în sezonul 1994 – 1995, în etapa a 8-a a Ligii 1, Simion Mironaș a evoluat în partida dintre Rapid și Gloria Bistrița (scor 4-3). Ulterior, fotbalistul  a fost transferat la Dinamo și a juca în dintre  „câinii roșii” cu Universitatea Cluj (scor 2-0).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *