O nouă tragedie a fost înregistrată la noi în țară, chiar la câteva zile după ce mama din Timișoara s-a aruncat de la etajul 10 cu cei doi copii.

De data aceasta, un tată și-a împins copiii în barajul

Berești, după o ceartă aprigă cu soția.

De atunci, criminalul este de negăsit și politia ia în calcul chiar că acesta s-ar fi sinucis după ce a comis gestul extrem.

Tatăl ucigaș s-ar fi omorât

Un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni au fost aruncați de tată în barajul Berești, duminică după-amiază.

Totul s-a produs după ce părinții s-ar fi certat aspru, iar bărbatul a decis să plece de acasă cu cei doi copii, după care a recurs la gestul extrem.

Inainte de a plecat de acasă, bărbatul i-a spus femeii de 30 de ani că îi va ucide pe cei mici și se va sinucide și el, dar soția nu l-a luat în seama, crezând că vorbește asa din cauza nervilor.

De atunci, tatăl este de negăsit, pentru că a plecat imediat de la fața locului. Polițiștii îl caută în toate împrejurimile, dar nici urmă de el.

Se ia în calcul chiar sinuciderea, având în vedere că deja și-a amenințat partenera că se va omorî și el. Este căutat și în apa, dar valurile l-ar fi dus prea departe până acum.

Mama a fost cea care a anunțat autoritățile că cei mici nu au mai ajuns acasă. Echipajele de salvare au încercat să îi ajute pe micuți și au aplicat toate manevrele de resuscitare, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ei.

“Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și la ora 13.26 polițiștii au găsit copiii pe luciul de apă.

I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare continuate de echipajul de ambulanță, au fost declaraţi decedați. Se fac cercetări” au comunicat reprezentanții IPJ Bacău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *