Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai mari artiste din România, un nume cu greutate, un talent desăvârșit și nu în ultimul rând un om care și-a făcut fani în toate colțurile țării. Este îndrăgită și apreciată nu doar pentru cariera sa remarcabilă și piesele în care oricine se regăsește, mai devreme sau mai târziu, ci și pentru modul în care a știut să păstreze discreția cu privire la viața personală.

Maria Dragomiroiu- secretul căsniciei de 36 de ani cu Bebe Mihu

Îndrăgita interpretă de muzică populară și soțul ei sunt împreună de 36 de ani. O viață de om am putea spune, mai ales că în zilele noastre cuplurile se despart mai ușor ca oricând, pe motiv de nepotrivire de caracter. Se pare că artista și soțul ei au știut cum să se completeze și cum să treacă peste obstacole, neînțelegeri și tensiuni care apar inevitabil într-un cuplu. Maria Dragomiroiu a stat departe de soțul ei timp de două luni când acesta a fost plecat la muncă în America. Când s-a întors acasă, bărbatul a găsit un bilețel sub pernă. Artista consideră că lucrurile mărunte sunt cele mai importante.

VEZI ȘI 👉  O fană a criticat-o pe Ileana Sterp că bea alcool, deşi e însărcinată! Replica acidă pe care i-a dat-o sora lui Culiţă Sterp

Lucrurile mărunte sunt cele mai importante. Când a venit Bebe, după ce a stat două luni în America, a găsit un bilețel sub pernă. Vreau în jurul meu să fie numai iubire. Eu nu suport să văd discuții contradictorii, chiar dacă sunt benefice, mie îmi fac rău, a povestit Maria Dragomiroiu în emisiunea “Vorbește lumea”, de la PRO TV.

În ciuda greutăților care au apărut de-a lungul timpului în viața lor, relația lor a rămas de neclintit, motiv pentru care pot fi considerați un exemplu pentru toată lumea.

Maria Dragomiroiu, o prezență încântătoare, la 66 de ani. S-a pozat în costum de baie

Îndrăgita interpretă de muzică populară s-a pozat pe o plajă din Miami, purtând cu costum de baie care îi pune în valoare silueta de invidiat. Artista s-a remarcat, de-a lungul timpului, și cu podoaba capilară care a consacrat-o. Părul Mariei Dragomiroiu are aproape un metru și este unul dintre punctele forte ale îndrăgite artiste.

VEZI ȘI 👉  Ce pensie are Maria Băsescu. Fosta Primă Doamnă primește o sumă infimă în comparație cu soțul ei

Maria Dragomiroiu dezvăluie secretul căsniciei cu Bebe Mihu. Cum au depășit momentele grele

Într-un interviu mai vechi, interpreta de muzică populară spunea că are grijă de podoaba ei capilară și că nu o interesează neapărat lungimea părului, dar este atentă ca acesta să fie sănătos.

Pe mine nu mă interesează lungimea părului, îl am cam de un metru, ci să mă simt eu confortabil şi să îmi stea bine. Îl spăl cu şampon, îi pun balsam, după care îl pun într-un prosop şi îl usuc. Primăvara, timp de trei luni, iau magneziu. Părul îl spăl o dată pe săptămână, nu mai rar, spunea Maria Dragomiroiu.

Artista este o persoană activă și chiar dacă nu face sport, mereu este implicată într-o activitate care să o antreneze. Când simte că se îngrașă, se urcă pe cântar care îi confirmă asta și imediat după începe să taie din porții, astfel reușind să se mențină la o greutate optimă.

VEZI ȘI 👉  Olena Zelenski, scrisoarea care face înconjurul lumii: „Dacă nu-l oprim pe Putin, care amenință că va începe un război nuclear, nu va exista niciun loc sigur în lume”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *