Au trecut doi ani de când Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au dispărut fără urmă, după ce au ajuns în casa din Caracal al lui Gheorghe Dincă. Acum ies la iveală dezvăluiri cutremurătoare.

Gheorghe Dincă se află în spatele gratiilor, însă nici acum nu au fost descoperite trupurile celor două

fete. Bărbatul și-a schimbat declarațiile de atâtea ori încât i-a băgat în ceață și pe anchetatori. El și-a modificat declarația inițială în care dezvăluia că a u.cis-o pe Luiza Melencu.

Avocatul lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri cutremurătoare

Familiile celor două tinere speră să afle într-un final adevărul, oricât de dureros ar fi. S-a spus chiar că fetele nu ar fi fost u.cise de Gheorghe Dincă, ci trimise trimise în străinătate.

VEZI ȘI 👉  Anamaria Prodan Şi Laurenţiu Reghecampf S-Au Împăcat

Avocatul lui Gheorghe Dincă susține încă că Luiza este moa.rtă, precizând că bărbatul din Caracal va fi trimis în judecată atât pentru uci.derea Alexandrei Măceșanu, cât și pentru Luiza Melencu.

„Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre om.or simplu, nu om.or calificat”, a declarat Claudiu Lasoschi, arată bzi.ro.

Și avocatul familiei Melencu a dezvăluit același lucru, precizând că Dincă și-a schimbat declarația inițială în speranța că va primi o pedeapsă mai puțin dură.

„Sunt minciuni. El a crezut că spunând această minciună va scăpa de una dintre fapte. Spune că el a

răpit-o, a dus-o acasă și că au venit alții și i-au luat-o. E clar că a mințit. Vor trimit dosarul în judecată pentru ambele fapte, pentru ambele persoane”, a declarat Carmen Obârşanu.

VEZI ȘI 👉  Unul dintre cei mai mari artiști români, a încetat din viață. Îl mai ții minte din „Nea Mărin miliardar”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *