Conform presei internaționale, Vladimir Putin a fost dus de urgență la spital pentru a fi operat de

cancer. Iată în ce stare se află președintele Rusiei și cum va evolua războiul pornit de acesta în Ucraina.

Un fost colonel din aparatul de securitate rus a anunțat pe Telegram că Vladimir Putin a fost operat de urgență la Moscova de cancer, potrivit capital.ro.

Vladimir Putin, dus de urgență la spital pentru a fi operat de cancer. În ce stare se află liderul rus

O publicație italiană a scris că Vladimir Putin a fost dus de urgență la un spital din Moscova, unde o

echipă de medici era gata pentru a-l opera pe liderul rus. Pentru că va sta în spital după operație, autoritățile ruse ar fi pregătit două sosii care să-l înlocuiască în apariții publice pentru aproximativ zece zile.

VEZI ȘI 👉  „Din mașina mea a căzut piesa 710 și nu știu să o pun la loc”

De asemenea, ar fi fost pregătite și filmări care să-l înfățișeze pe Vladimir Putin în timp ce își

desfășoară activitatea la diferite ședințe sau în timp ce semnează mai multe documente. La Stampa mai scrie că zilele acestea va ieși la iveală rezultatul operației liderului Rusiei, care va decide și evoluția războiului din Ucraina.

Anterior, au apărut informații potrivit cărora Vladimir Putin ar fi fost sunat de președintele finlandez Sauli Niinisto, care a vrut să-l înștiințeze cu privire la decizia țării sale privind aderarea la NATO.
Hotărârea Rusiei de a invada Ucraina „a arătat că sunt gata să atace o țară vecină independentă”, a afirmat președintele finlandez Sauli Niinisto, în contextul în care acesta explica hotărârea Finlandei de a face cerere de aderare la NATO, alianța militară condusă de SUA.

VEZI ȘI 👉  Dupa O Seara, O Blonda Ajunge In Patul Unuia. Multumiti, După, Fumau O Tigara.– Auzi? Zice El. Uită-Te La Mine Si Spune-Mi: Eu Am Fost Primul Barbat Din Viata Ta?Ea Il Privește Si Zice:

În timp ce a adus la cunoștință Rusiei despre decizia Finlandei de a solicita aderarea la NATO, Niinisto a declarat că a rămas uimit de reacția calmă a președintelui Vladimir Putin.

„De fapt, surpriza a fost că a reacționat atât de calm.

Dar în politica de securitate, în special în discuțiile cu Rusia, trebuie să fii atent indiferent de ceea ce spune el. Dar, până acum, se pare că nu urmează probleme imediate”, a declarat Sauli Niinisto, pentru CNN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *