Pe Oana Zăvoranu (48 de ani) o știm din telenovele și din aparițiile televizate controversate în care își spune punctul de

vedere cu privire la diverse subiecte într-o maineră tranșantă.

Fosta iubită a lui Pepe a postat în mediul online o fotografie cu ea din perioada adolescenței. În poză, Oana Zăvoranu poartă un costum vernil și un top verde, haine croite într-un stil tipic începutului anilor ‘90.

“Querida” își accesorizase atunci ținuta cu un colier, o pereche de cercei supradimensionați și o pereche de pantofi de culoare maro. Din câte se poate vedea din poză, Oana se afla în momentul respectiv la o petrecere la cineva acasă. În dreptul postării cu fotografia nostalgică, Zăvornu a scris următorul mesaj: ”Acum 30 ani (n.r. – postarea a fost făcută în 2020)… pe la 16-17 ani ….cand esti smeker, esti smeker de la mama ta din….”

VEZI ȘI 👉  Lidl pune la vânzare în acest weekend produse aflate la mare căutare printre români. Unele au prețuri reduse cu 40%

În mod evident, fanii actriței au asaltat-o în mediul online cu peste 11.500 de aprecieri și cu multe mesaje simpatice:

Ești o fată frumoasa cu o frumusețe naturală, care ți-ai păstrat-o de-a lungul anilor,ar vrea plasticatele alea operate în toate părțile să arate ca tine. Ești un exemplu,așa trebuie să arate o vedetă care se respectă. Abia aștept să văd ce mai face Diva, ce va mai pune la cale, O iubesc!!! Pupici.” “Tu ești și smekeră, și frumoasă ❤️❤️❤️ai toate calitățile!”
Citeşte întreaga ştire: Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență. Poza cu care și-a uimit fanii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *