Fuego a avut o relatie cu Ana Maria Ciausu, dar, din pacate, povestea de iubire dintre ei a tinut doar patru ani. In acest moment, fiecare are vieti separate, dar au ramas prieteni si inca isi mai vorbesc.

Paul Surugiu pe numele sau adevarat a trait o frumoasa poveste de dragoste, la inceputul anilor 2000, alaturi de Ana Maria Ciausu. S-au despartit dupa patru ani, dar acum au ramas in relatii bune.

Intr-un interviu acordat la inceputul acestui an pentru ProTV.ro, Ana Maria a explicat ce s-a intamplat, de fapt, in relatia lor. La 12 ani de la despartire, Ana Maria are o cariera politica de succes in judetul Olt.

VEZI ȘI 👉  Raed Arafat anunță noi restricții . Ce localități ar putea intra din nou în carantină

„Da, am fost in atentia presei datorita relatiei pe care am avut-o cu Paul, si nu pentru ca eu mi-am dorit lucrul acesta atunci, ci pentru ca nici eu si cu atat mai

putin el, nu aveam nimic de ascuns. Astazi, ma gasiti deja cu 7 ani de experienta politica in judetul Olt, la mine acasa”, a explicat Ana Maria pentru sursa citata.

Mai mult, Ana Maria sustine ca Fuego este un artist complet: “A insemnat o perioada din viata mea. Paul este un om deosebit, un artist complet care isi iubeste

extraordinar de mult profesia si asta pentru ca ii place sa daruiasca, sa imparta cu cei din jur trairile si sentimentele lui transpuse in muzica”.

VEZI ȘI 👉  OMUL DE ŞTIINŢĂ CARE A CONDUS ECHIPA CARE A CLONAT OAIA DOLLY A MURIT LA 79 DE ANI

Paul si Ana Maria au decis impreuna sa mearga pe drumuri separate si spune ca din puctul ei de vedere nu a gresit cu nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *