O femeie din Regatul Unit, mamă a doi copii, a fost părăsită de partenerul ei pentru o refugiată ucraineană, pe care a primit-o în casă.

Lorna Garnett a povestit pentru Daily Star și alte publicații din Anglia calvarul prin care trece după ce bărbatul cu care avea o relație de 8 ani și doi copii s-a îndrăgostit de o refugiată din Ucraina.

Anthony a părăsit-o pe Lorna pentru Sofiia (22 de ani), o refugiată din Ucraina, pe care cuplul a primit-o cu drag în casa lor la începutul lunii mai.

Sofiia, care lucrează în domeniul IT, s-a înscris inițial în programul guvernului britanic de relocare a persoanelor din Ucraina, dar a devenit frustrată de procesul complicat și lent și a cerut ajutor pe

VEZI ȘI 👉  Surpriza Pentru O Femeie Din Vaslui Care A Primit Un Colet. „Era O Cutie De La Ue. Credeam Ca-S Ajutoare Si Eram Bucuroasa”. Ce A Gasit In Interior…

rețelele de socializare. Așa a dat de Tony, un agent de pază din Bradford, West Yorkshire. Bărbatul s-a oferit s-o cazeze în locuința pe care o împărțea cu Lorna în Bradford.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *