Vești bune pentru acești români. Se dau bani de la stat. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, o lege importantă care prevede acest lucru.

Cine sunt cei vizați de această măsură și despre ce sume este vorba?

Vești de ultimă oră pentru acești români. Adminitrația Prezidențială anunță că preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, în ultima zi a acestei săptămâni, legea care prevede eliminarea condiţiei acordării indemnizaţiei

lunare urmaşilor, copiilor şi soţului supravieţuitor ai militarilor căzuţi la datorie de realizarea unor venituri mai mici de 50% din câştigul salarial mediu brut.

Mai exact, este vorba despre actul normativ care vizează modificarea Legii nr.168/2020 pentru recunoaşterea meritelor personalului participant la acţiuni militare, misiuni şi operaţii pe teritoriul sau în afara teritoriului statului român şi acordarea unor drepturi acestuia, familiei acestuia şi urmaşilor celui decedat.

VEZI ȘI 👉  Calendar ortodox 7 septembrie 2022. Ce trebuie să facă persoanele bolnave în ajun de Sfânta Maria

În ceea ce privește valoarea indemnizației pe care aceștia urmează să o încaseze, conform legii, urmașii personei decedate ar urma să încaseze o indemnizaţie lunară egală cu câştigul salarial mediu brut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *