Lovitura pentru familia Melencu.

Convinși, probabil, că oricum nu mai are ce face cu banii, fiindcă nu mai are copil căruia să-i dea, că i l-a ucis Gheorghe Dincă, judecătorii au decis să o ușureze pe mama Luizei Melencu de niște sute de lei.

Și, fiindcă aplică dreptatea până la capăt, fără discriminări, aceiași magistrații l-au scutit pe avocatul criminalului de o amendă similară.

Veste bună pentru bugetul țării: magistrații care judecă dosarul mostrului din Caracal au reușit să strângă 1.500 de lei de la familia fetei care a fost răpită, torturată, violată, ucisă și incendiată de Gheorghe Dincă. Mama Luizei, precum și bunicul și bunica victimei, au primit câte o amendă judiciară de 500 de lei, precum infractorii periculoși, fiindcă nu au ținut cont de o dispoziție a instanței. Cei trei au solicitat anularea sau diminuarea sancțiunii, însă, cum unde-i lege, nu-i tocmeală, judecătorii au respins cererea.

VEZI ȘI 👉  ÎL MAI ȘTII PE ACTORUL CARE L-A JUCAT PE IISUS DIN NAZARET? CUM ARATĂ ACUM

În mod bizar, în încheierea de ședință din 28 iulie nu se precizează nimic referitor la sancționarea familiei Luizei Melencu. Probabil această informație era clasificată, de natură să afecteze siguranța statului, așa că judecătorii nu au considerat că este necesar să afle toată lumea. Se menționează, însă, faptul că avocata familiei Melencu a fost pusă să achite 100 de lei, fiindcă a avut tupeul de a o recuza pe judecătoare.

Și, fiindcă, potrivit articolului 16 din Constituția României, toți cetățenii sunt egali în fața legii, aceiași judecători au aplicat-o și în cazul avocatului criminalului sadic Gheorghe Dincă: i-au anulat amenda judiciară.

Mama Luizei Melencu a fost tratată ca o infractoare și de procurorii DIICOT, care au amendat-o cu 1.000 de lei, fiindcă n-a vrut să ofere probe ADN de câte ori au vrut ei, ci doar o dată. Când a fost amendată în lipsă – mama fetei care a fost ucisă a aflat de la televizor că procurorii i-au dat amenda de 1.000 de lei –, a explicat că ea era de acord să repete recoltatea de probe biologice, însă abia după ce soseau rezultatele din America, fiindcă primele probe fuseseră trimise deja, pentru a fi analizate.

VEZI ȘI 👉  Tatăl lor ar fi mândru de ele! Ce s-a ales acum de fetele lui Vadim Tudor

„Dincă mi-a luat fata, DIICOT îmi ia banii. Mi-e rușine că trăiesc în România!”, a declarat mama Luizei Melencu la momentul respectiv, când încă nu știa că și judecătorii îi vor lua banii. Apoi DIICOT a trimis Poliția și Jandarmeria, ca să o ia cu duba și să o târască la recoltarea de probe. Conform legii, nu din răzbunare.

Atunci, mama Luizei a leșinat, iar tatăl ei, bunicul victimei – amendat și el în dosarul de mai sus -, a vrut să-și dea foc sub privirile jandarmilor. Într-un final, datorită profesionalismului oamenilor legii, cei doi au ajuns la spital. Aceiași oameni ai legii care, cu doar câteva luni în urmă, îi ofereau

VEZI ȘI 👉  Un politist il legitimeaza intr-o seara pe un trecator

criminalului Gheorghe Dincă apă și mâncare, ca să se simtă în largul lui în timpul anchetei și pentru a nu-i încălca ucigașului sadic drepturile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *