Premierul Florin Cîțu l-a numit pe Horia Scarlat în funcția consilier de stat în cadrul cancelariei

premierului în octombrie, potrivit unei decizii publicate vineri în Monitorul Oficial.

Consilierul Horia Scarlat și-a cerut eliberarea din funcție, iar procedurile sunt în curs.

În perioada următoare, lista de consilieri va mai suferi și alte modificari, pentru completarea echipei, conform informațiilor date de guvern.

Liberalul Horia Scarlat, fost director executiv al Poliției Locale București, se numără printre consilierii de stat din cabinetul premierului Nicolae Ciucă.

Potrivit CV-ului său, a absolvit facultatea la 27 de ani și, printre altele, a fost colaborator al revistei Națiunea, specializată în texte

VEZI ȘI 👉  DEZVALUIREA LUI MARIO FRESH DESPRE RELAȚIA CU ALEXIA ERAM DUPĂ 6 ANI ÎMPREUNĂ: „BATEM PALMA ȘI RĂMÂNEM PRIETENI…”

Detalii din CV-ul și pregătirea profesională a lui Scarlat au fost făcute publice de jurnalista PressOne Codruța Simina, pe pagina sa de Facebook.

”Nu scriu acest text pentru CV-ul dânsului, care e un melanj delicios după cum veți putea constata. În primul rând, pentru că, oricum am întors numeroasele pagini, nu am găsit liceul pe care

l-a absolvit. În mod misterios, educația sa începe în 1999, la 27 de ani, când devine absolvent al Facultății de Drept de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Apoi între 2008 și 2010,

dă gata Școala de Înalți Funcționari Publici, plus un master în managementul alimentației publice și agroturismului, la USAMV București.

VEZI ȘI 👉  Fostul premier a fost împuşcat în timp ce ținea un discurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *