Surpriza la Romanii au talent 2022. Darius Mabda, un tanar de 14 ani, a pus mana pe marele premiu si a fost desemnat cel mai talentat roman.

Dar cine este, de fapt, castigatorul Romanii au talent, sezonul 12?

Darius Mabda a castigat Romanii au talent 2022. Tanarul are 14 ani, este din Oradea si studiaza la o scoala de coregrafie din Cluj Napoca.

Castigatorul show-ului de la Pro TV a marturisit ca locuieste intr-un internat din Cluj, fiind elev la Liceul Octavian Stroia.

Parintii lui Darius locuiesc in Oradea. Mama lui este secretara la o firma de constructii, iar tatal sau este pensionar, dupa ce a activat in politie.

VEZI ȘI 👉  Casă din chirpici: Da, se poate trăi simplu și frumos! Interiorul locuinței este superb

Publicul a apreciat faptul ca adolescentul a muncit timp de un an si si-a facut singur coregrafia pe care a prezentat-o pe scena de la Romanii au talent.

”Mă numesc Darius Mabda, am 13 ani și sunt din Oradea. Mă ocup cu dansul. Tatăl meu este la pensie, a fost polițist, iar mami este secretară la o firmă de construcții.

Mă uitam la televizor și vedeam alți copii care dansează și mi-a plăcut foarte mult și i-am înnebunit pe părinții mei până m-au dus la dans, acum cinci ani.

Am fost dintotdeauna atras de dans, atunci când auzeam muzică simțeam o plăcere și îmi venea să dansez tot timpul. Acum stau singur la Cluj la internatul școlii de coregrafie.

VEZI ȘI 👉  S-A ANUNTAT! Persoanele Imunizate Cu Johnson & Johnson Sunt Vizate

Mama mă sună în fiecare zi, mă întreabă mereu dacă am mâncat, dacă m-am odihnit, dacă mi-am făcut temele, este foarte îngrijorată pentru mine.

Cel mai mare vis al meu este dacă o să devin balerin, e să ajung la Teatrul Balșoi, iar dacă mă duc pe dans contemporan vreau să ajung în Canada. Mă antrenez în fiecare zi între două și patru ore. Muncesc pentru că îmi place ceea ce fac”, a spus Darius în preselecțiile de la Românii au Talent, sezonul 12.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *