Mihai Miotoșeru se clasează cu succes în topul celor mai iubiți prezentatori TV din România. Dacă pe plan profesional se poate lăuda că lucrurile au mers dintotdeauna bine, nu la fel poate spune și dacă este să vorbim despre viața sentimentală. Nu doar divorțul din 2019 de Noemi l-a marcat.

Poate nu multă lume știe, însă, în urmă cu mai bine de două decenii prezentatorul TV urma să se căsătorească cu Cristina Duca. Nunta nu a mai avut niciodată loc, iar asta nu pentru că cei doi s-au certat, ci pentru că logodnica lui a fost implicată într-un accident mortal de mașină. Au urmat momente foarte grele pentru Mihai Mitoșeru, care a retrăit toată durerea în ultimul interviu acordat. 

VEZI ȘI 👉  Ion şi Maria erau căsătoriţi. Vroiau să-şi cumpere o mașină Dacia Logan. Maiaveau nevoie de 1000 de euro, dar, cum nu aveau bani, Ion mergesă ceară de la vecină. Aceasta îi spune:

Mihai Mitoșeru și Cristina Duca erau de circa un deceniu împreună, iar viitorul îl aveau deja planificat. Urmau să își jure viață veșnică în fața lui Dumnezeu și să trăiască până la adânci bătrâneți. Soarta, însă, a avut alte planuri pentru ei.

Din nefericire, au fost implicați într-un grav accident rutier, iar logodnica lui nu a supraviețuit.

Au urmat momente extrem de grele pentru prezentatorul TV, care avea o mulțime de întrebări pentru Dumnezeu. Nu înțelegea de ce a trebuit să se întâmple așa. În cele din urmă, după multe lupte cu el însuși, a acceptat și a mers mai departe. 

„Da, m-am supărat pe Dumnezeu, pentru că nu înțelegeam de ce s-a întâmplat acea nenorocire, de ce nouă, care eram niște copii care trăiseră 10 ani împreună. Eram frumoși, tineri, plini de viață. M-am întrebat de ce nu m-a luat și pe mine, fiind în aceeași mașină. Aveam la acel moment atât de multe întrebări pentru El, m-am supărat pe El, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc. 

VEZI ȘI 👉  CE SALARIU ARE UN PREOT ÎN ROMÂNIA. ÎN FUNCȚIE DE STUDII ȘI VECHIME, SUMA POATE FI IMPRESIONANTĂ

Am slăbit 20 de kilograme atunci, a fost greu. Acum mi-am dat seama ce au făcut prietenii mei pentru mine atunci. Mă scotea în oraș Mircea Badea cu forța, Teo Trandafir mă suna să mă întrebe ce am nevoie. Sunt momente când te superi pe Dumnezeu, pentru că noi, oamenii, nu înțelegem, suntem egoiști. Ar trebui să-I mulțumim, de fapt, și pentru fapul că ne trezim dimineața și suntem sănătoși. Viața mea a fost, într-adevăr, ca o roată, când bine, când rău”, a povestit Mihai Mitoșeru pentru Viva.ro . 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *