Bianca Drăgușanu (39 de ani) a vorbit recent depre bărbații celebri care i-au făcut, de-a lungul timpului, avansuri.

Invitată în emisiunea “Teo Show”, Bianca i-a dezvăluit lui Teo Trandafir că printre cei care au curtat-o, se numără fostul președinte al clubului Dinamo, Cristi Borcea.

Deși nu i-a rostit numele, detaliile pe care le-a dat despre el i-a dus pe toți cu

gândul la omul de afaceri. „E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii.

De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu, lăsând să se înțeleagă că

VEZI ȘI 👉  Alimentul minune pe care Dorel Vișan îl consumă în fiecare zi. Este perfect pentru cei cu glicemia ridicată. : ”La fiecare masă”

este vorba despre Cristi Borcea. Acum câțiva ani, pe când Bianca Drăgușanu era împreună cu Victor Slav, au mai existat zvonuri cum că Borcea i-ar fi făcut avansuri. La momentul respectiv, Bianca a negat informațiile.

„Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia

să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă”, a spus Bianca, potrivit click.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *