Ghinion pentru Dani Otil, dupa nunta cu Gabriela Prisacariu: a fost implicat intr-un accident auto! Chiar daca are acasa o sotie superba care este insarcinata, matinalul de la Antena 1 nu renunta la pasiunea pentru sporturile extreme.

Dani Otil a participat la prima etapa din Campionatul National de Super Rally, in Mangalia. Aici a fost implicat intr-un accident auto, in urma caruia masina a fost avariata. Prezentatorul TV a fost chiar primul concurent.

Dani Otil, implicat intr-un accident auto!
Sotul Gabrielei Prisacariu a anuntat pe internet, prin intermediul retelelor de socializare, ca a suferit acest accident.

„Ramane in cartea mea cu doua reci si una calda: Am lovit masina neprovocat, fara sa ma grabesc, dupa un cumul de factori nefericiti. Am reusit sa improvizam, am facut timp de podium, dar s-a stricat altceva… Calda e ca ne-am intors la curse in oras si am vazut fete fara masca dupa un an”, a fost mesajul transmis de Dani Otil.

VEZI ȘI 👉  Orfana De La 23 De Ani, Andreea Banica Nu Se Desparte De Rochia Mamei Sale: „Se Rupe, Dar Eu Tot O Port”

Citeste si: Ce salarii au Razvan Simion si Dani Otil la Antena 1! Te asteptai la aceste sume?

Surpriza: ce vedeta a fost nasa lui Dani Otil! Cum s-a imbracat la nunta
Evenimentul inceputului de an a fost nunta lui Dani Otil! Matinalul de la Antena 1 s-a casatorit in acest weekend cu Gabriela Prisacariu! Alaturi de ei au fost nasii de cununie, Roxana Ionescu si Tinu Vidaicu.

Roxana Ionescu și partenerul ei, Tinu Vidaicu, au fost părinții spirituali ai Gabrielei Prisăcariu și Dani Oțil. Nașii au petrecut până târziu alături de finii lor și s-au distrat de minune la petrecere. Ținutele celor doi au fost alese special pentru marele eveniment și s-au întrecut cu cele ale invitaților.

VEZI ȘI 👉  CINE ESTE LUMINIȚA BECALI, SOȚIA LATIFUNDIARULUI GIGI BECALI! CEI DOI ASCUND UN MARE SECRET PE CARE PUȚINI ROMÂNI L-AR ACCEPTA ÎN FAMILIA LOR

„Mama Natură” a îmbrăcat un costum albastru electrizant, cu umeri supradimensionați, a încălțat o pereche de tocuri galbene și a adoptat un look lejer în privința coafurii și a machiajului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *