Mirela Baniaș s-a numărat printre concurenții sezonului patru al emisiunii „Insula Iubirii”. Ea venise să-și testeze relația cu Ionuț Gojman, un tânăr cu care voia chiar și să se căsătorească. Din păcate, relația lor a picat testul, iar cei doi s-au despărțit. Iată cum s-a schimbat viața ei după emisiune!

Mirela Baniaș de la Insula Iubirii, de nerecunoscut
Mirela Baniaș s-a bucurat de o expunere mare în media, dat fiind faptul că a fost unul dintre personajele îndrăgite în respectiva emisiune. Așa se face că la scurt timp, tânăra a devenit influencer în mediul online. Conturile sale de pe rețelele de socializare erau foarte populare, iar brandurile au ales-o pentru multe campaniii.

VEZI ȘI 👉  Iluzie optică virală | Ce animal vezi în această imagine? Dacă răspunzi în 10 secunde, ești un geniu

În paralel, Mirela Baniaș și-a întâlnit marea iubire, un afacerist prosper din orașul ei natal, pe nume Florin Tecar. Acesta i-a devenit între timp și soț, iar relația dintre ei este una așezată și plină de iubire. Cei doi își doresc să devină părinți, însă fructul iubirii lor întârzie să apară.

Cum arată acum Mirela Baniaș
După cum era de așteptat, anii ce-au trecut au venit și cu câteva schimbări de ordin fizic pentru Mirela. Ea a apelat de mai multe ori la diverse artifcii pentru a-și schimba înfățișarea. Sinceră, fosta concurentă de la Insula Iubirii recunoaște că a calcat pragul cabinetului doctorului estetician și că și-a făcut diverse îmbunătățiri: „Mi-am corectat pomeţii, cearcănele, sprâncenele şi şanţurile nazale şi acum mă simt cel putin cu 5 ani mai tânără‘, spunea Mirela Banias de la Insula Iubirii în mediul online, acum câțiva ani.

VEZI ȘI 👉  Numai 4-s norocoase! Zodiile care vor câștiga pe toate planurile până la finalul lunii mai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *