O nouă veste rea lovește acum. Unul dintre cei mai cunoscuți premieri din lume a ajuns de urgență la spital, unde a fost direct operat. Acesta a ieșit din operație și este îngrijit la domiciliu. Află care este starea lui de sănătate în prezent și prin ce intervenție a trecut. Se pare că starea lui ar fi una bună și operația ar fi fost una de rutină.

Boris Johnson a fost operat de urgență

Boris Johnson, celebrul premier al Marii Britanii, a ajuns la spital în această dimineață. Oficialul englez A fost supus unei intervenții imediat ce a ajuns la unitatea medicală, dar la doar câteva ore a putut pleca acasă fără nicio problemă, dar are nevoie să mai stea sub supravegherea specialiștilor și să poarte constant legătura cu ei.

VEZI ȘI 👉  Saveta Bogdan, intervenție estetică la aproape 77 de ani. „Vreau să întineresc”

Toate detaliile au fost oferite de către purtătorului de cuvânt al premierului. Boris Johnson a plecat la spital în jurul orei 6 dimineața, iar la 10 s-a întors acasă. Se pare că a fost vorba despre o intervenție simplă. Mai exact, ar fi avut ceva probleme cu sinusurile, care nu puteau fi rezolvate pe cale medicamentoasă.

„Premierul a avut o operație minoră de rutină legată de sinusurile sale. (…)Se va odihni în această dimineață”, a anunțat purtătorul de cuvânt a lui Boris Johnson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *