O pastă de dinți bună nu numai că curăță dinții, îi menține sănătoși și împrospătează respirația, dar este și sigură pentru organism. Se pare că nu toate pastele de dinți sunt inofensive pentru noi oamenii.

Producătorii necinstiți ne pot păcăli, prin vânzarea pastei de dinți din ingrediente de calitate scăzută.

Să vedem cum puteți determina calitatea pastei de dinți.

Pe fiecare tub există pătrate de diferite culori. Iată ce semnificație au:

–Pătratul verde indică faptul că la fabricare s-au utilizat componente naturale. Acest lucru este valabil și pentru produsele cosmetice.

–Pătratul albastru indică faptul că pasta conține atât componente naturale, cât și chimice.

VEZI ȘI 👉  Alimente și băuturi care scad rapid glicemia

–Pătratul roșu arată că pasta conține mai multe substanțe chimice. Este interzis să o înghițiți.

–Pătratul negru indică o compoziție ce conține doar chimicale. Acest tub este cel mai periculos dintre toate.

Bautura care te scapa de durerea in gat in doar 4 ore

Stramosii nostri au avut o vasta experienta in tratarea diferitelor boli. Toate aceste retete au fost transmise din generatie in generatie de acestia, deoarece lucrurile bune si utile nu se uita niciodata!

Acest remediu traditional este foarte eficient in tratarea durerilor de gat si a amigdalelor, garantand recuperarea rapida in cazuri usoare, iar vestea cea buna este ca dureaza doar 4 ore!

VEZI ȘI 👉  Trei politisti discuta

Tot ce trebuie sa faceti pentru a obtine amestecul de tratare a durerilor de gat si a amigdalelor este sa adaugati peste 80g de seminte de chimen macinat 200ml de apa si sa le fierbeti timp de 15 minute. Veti obtine o masa elastica foarte asemeanatoare zatului de cafea. Se presara si se adauga 50ml de apa si se aduce din nou la fierbere. Se elimina de pe caldura si se adauga 1 lingurita de coniac.

Cum se consuma?

Beti la fiecare 30 de minute 1 lingurita din amestec. Dupa numai 2 ore, durerea de gat ar trebui sa dispara in cele din urma, facand procesul de inghitire mai usor. Dupa 4 ore, puteti sa finalizati tratamentul. Ar trebui ca dupa acest timp sa nu mai aveti probleme, dar in cazurile mai severe puteti continua cu tratamentul si peste cele 4 ore. Aceasta bautura este recomandata tuturor persoanelor care sunt mai vulnerabile la raceli, si au adesea dureri in gat sau dureri de amigdale.

VEZI ȘI 👉  Alice Peneacă este însărcinată: "Echipa noastră se mărește". Fosta soție a lui Bobby Păunescu, primele imagini cu burtica de gravidă

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *