Lino Bucci, bucătarul care a venit la „Chefi la cuțite” alături de familie, a murit. Una din fiicele lui a făcut anunţul tragic pe reţelele de socializare.

Tragedie uriaşă la „Chefi la cuțite”! Bucătarul italian, care a participat la ediţia din 2019 a show-ului, a murit în urmă cu puțin timp. Mayla, una din cele două fiice ale sale, a fost cea care a făcut public decesul!

Lino Bucci a intrat în competiție alături de familia lui, formată din soție și cele două fiice.

Acum, Mayla și-a luat rămas bun de la el prin intermediul unei postări dureroase, în care a inclus o poză cu ea și tatăl ei. Totodată, tânăra și-a schimbat poza de profil de pe Facebook cu una în care apare gătind alături de bucătar.

Postarea a atras zeci de mesaje de condoleanțe ale prietenilor şi apropiaţilor.

VEZI ȘI 👉  MIRACOL PENTRU MICUȚA IRENE, FETIȚA DE 5 ANI CĂREIA MEDICII NU-I MAI DĂDEAU NICIO ȘANSĂ.... Citeste continuarea pe https://editorial.ro/miracol-pentru-micuta-irene-fetita-de-5-ani-careia-medicii-nu-i-mai-dadeau-nicio-sansa
„Mayla, fiți puternice. Dumnezeu să-l odihnească în pace.
Aveti grijă de mama voastră! Sunt cu sufletul alături de voi, că în persoană nu pot fi”,
„Dumnezeu să-l ierte și să-l țină veșnic în Dreapta Sa”, „Adio, prieten drag… Condoleanțe, fetelor, sunt alături de voi în tot ceea ce simțiți acum…”, sunt doar câteva dintre mesajele de condileanţe primite de fiica lui Lini Bucci.

Celebrul bucătar a lăsat în urmă două fiice, Mayla și Chiara, dar și pe soția lui româncă, Felicia. Familia a condus un restaurant timp de mai bine de 20 de ani, apoi au decis să se stabilească în Italia, unde a pornit de la zero.

VEZI ȘI 👉  Anunț ANM De Ultimă Oră! Cod Roșu De Vreme Extremă În Europa. Cum Va Fi Vremea În Minivacanța De Rusalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *