Tragedie de nedescris in familia unui primar din Dolj! Fiul acestuia de 25 de ani si-a pierdut viata pe insula greceasca Lefkada! Trupul neinsufletit al lui Radu Dinu a fost adus acasa, dupa ce autoritatile din Grecia au inceput inca de duminica trecuta misiuni de cautare-salvare!
Radu Dinu este fiul lui Constantin Dinu, primarul din localitatea Amărăştii de Jos, judeţul Dolj. Acesta și-a pierdut viața în timp ce se afla cu prietenii în vacanță, pe o plajă din Lefkada, când a intrat în apele învolburate de lângă o plajă nesupravegheată de salvamari.
Tânărul a fost găsit în urma misiunilor de căutare-salvare, misiuni care începuseră încă de duminică. Grecii s-au mobilizat şi au scos inclusiv două nave ale Gărzii de Coastă, scafandrii şi au ridicat drone. Familia s-a alăturat căutărilor, iar prietenii postaseră pe un grup de Facebook, cerând ajutor oricui putea să ofere indicii.
Tânărul a dispărut duminică seara, în jurul orei 18, pe plaja Mylos din Lefkada. Jurnaliştii greci spun că băiatul ar fi intrat în apă, s-a scufundat şi nu mai ieşit la suprafaţă. La un moment dat, prietenii lui nu l-au mai văzut.
Au început să-l caute în toată zona, dar nu l-au găsit şi au alertat autorităţile. Imediat au venit în zonă autorităţile portuare, dar şi persoane fizice cu bărci, care au căutat în toată zona, până la căderea nopţii.
Duminică ar fi fost valuri foarte mari, iar în zona respectivă nu ar fi serviciu de salvamari. Radu Dinu avea 25 de ani şi era fiul unui primar din judeţul Dolj. În Grecia, era în vacanţă cu prietenii lui. Disperată, o fată din grup ceruse chiar ajutorul pe un forum pe Facebook:
„Sper din suflet că mă puteți ajuta. Un bun prieten a dispărut ieri în apele plajei Mylos în jurul orei 18.00. Apelez la oricine poate da o mâna de ajutor. Este cineva care ne poate ajuta cu o barcă/elicopter/drone să îl căutăm? Vă rog din suflet, orice ajutor este neprețuit!”
Tatăl lui Radu Dinu, tânărul de 25 de ani mort în Grecia, îngenuncheat de durere
Ieri, trupul neînsuflețit al lui Radu Dinu a fost adus cu o mașină mortuară la casa părintească din Amărăștii de Jos, acolo unde zeci de persoane, prieteni, rude, colegi de muncă, așteptau cu lacrimi în ochi și durere în suflet cortegiul funerar.
Momentul în care Constantin Dinu, tatăl tânărului de 25 de ani, a văzut că mașina care îi transporta fiul a intrat pe uliță a fost de departe cel mai șocant. Bărbatul a izbucnit în hohote de plâns și a început să strige cu putere încontinuu: „Deschideţi porţile, mi-a venit băiatul acasă! Deschideţi porţile! Deschideţi Porţile!”.
Omul nu-și poate reveni din șocul provocat de moartea fiului său.
Bărbatul a fost surprins făcând un gest care îi trădează toată suferința: a îngenuncheat și a sărutat poza cu băiatul lui.
Radu Dinu avea 25 de ani și tot viitorul în față. Tânărul fusese recrutat de o firmă de IT încă din primul an de facultate, iar apropiații au numai cuvinte de laudă la adresa lui. Era o fire blândă, muncitor și avea planuri mari cu viața lui, căci nu mai era mult și urma să se însoare cu aleasa inimii. Moartea lui i-a șocat pe toți apropiații.
VEZI ȘI 👉  Vestea Momentului Despre Regele Charles! Anunț Cumplit Despre Noul Suveran Al Marii Britanii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *