George Simion a schimbat miresele în doar câteva luni. Atunci când au început să apară primele informații despre nunta liderului AUR, mireasa era cu totul alta decât Ilinca Munteanu.

Pe vremea aceea, se zvonea că viitoare doamnă Simion va fi o tânără pe nume Iulia Burcea. De unde a pornit toată confuzia?

În urmă cu câteva luni, atunci când s-a aflat de marea nuntă a lui George Simion, informațiile privind viitoarea mireasă erau cu totul eronate.

Atunci, presa presupunea că viitoarea doamnă Simion va fi o tânără pe nume Iulia Burcea și nu Ilinca Munteanu, cea cu care s-a căsătorit liderul AUR.

Cine este Iulia Burcea?

VEZI ȘI 👉  ERA O FEMEIE CARE AVEA 3 FETE, CRESC FETELE MARI SI SE CASATORESC: „IN NOAPTEA NUNTII FEMEIA ASCULTA PE LA USILE FETELOR”

La începutul zvonurilor legate de nuntă, despre Iulia Burcea se știa doar faptul că a studiat la Facultatea de Administraţie şi Afaceri la Universitatea din Bucureşti.

Deși George Simion se expune destul de mult în spațiul public, acesta a fost foarte discret în ceea ce privește viața sa amoroasă. Liderul AUR a evitat pe cât posibil să facă publice imagini cu viitoare lui soție.

De unde a pornit toată confuzia?

Marea încurcătură a mireselor s-a produs din cauza faptului că au apărut niște imagini cu Iulia Burcea pe unul dintre conturile de socializarea ale lui George Simion, pe data de 8 martie.

Tot în aceea perioadă, au apărut și primele zvonuri despre nunta lui George Simion și despre viitoare lui mireasă. Cu toate acestea, s-a produs o confuzie și presa a scris despre mireasa greșită.

VEZI ȘI 👉  Primii pași spre încheierea războiului. Rusia și Ucraina au redactat un tratat de pace

Unde au plecat George Simion și Ilinca Munteanu în luna de miere?
În urmă cu doar câteva zile, George Simion s-a căsătorit cu Ilinca Munteanu.

După nunta tradițională de la Măciuca, George Simion și mireasa lui, Ilinca nu puteau alege o destinație exotică pentru luna de miere. Cei doi miri au ales să se relaxeze în luna de miere pe plaiuri maramureșene, mai exact, la Săpânța.

Liderul AUR a primit această invitație de a petrece luna de miere în Maramureș de la meșterul care a construit bisericuța de lemn de la Oveselu-Măciuca.

„Am primit o invitație ca după nuntă să mergem în luna de miere în Maramureș chiar de la constructorul bisericuței unde ne-am cununat religios.

VEZI ȘI 👉  Dovada lui Albert Einstein ca Dumnezeu exista

Vrem să vizităm mai multe locuri în Maramureș, mergem la Săpânța. Acolo ne vom face luna de miere, stăm trei zile”, a declarat George Simion, imediat după nunta de la Măciuca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *