Mihai Voropchievici a explicat care sunt modurile prin care poti sa atragi iubirea, norocul si bunastarea in noaptea de Sfantul Andrei.

„Sfantul Andrei este primul venit si ocrotitorul Romaniei. Credeti ca intamplator a fost ales Sfantul Andrei sarbatorit pe 30 decembrie?

Primul lucru pe care trebuie sa il facem in noaptea de Sfantul Andrei este sa punem grau, sa vedem cu va fi anul, de la Sfantul Andrei la Sfantul Andrei. De la Sfantul Andrei incepe sa creasca ziua. Graul arata cum cresti tu, arata implinirea.

Puneti aceeasi cantitate de grau pentru toti membrii familiei. Am vazut oameni care nu au discernamant si pun cantitati diferite.

Mihai Voropchievici, ce sa faci in noaptea de Sfantul Andrei pentru a atrage dragostea, norocul si fericirea
Sunt si niste descantece de dragoste. Este noaptea in care strigoii apar. Exista doua feluri de strigoi: strigoi vii si strigoi morti. Daca vrei sa ii vezi, ii vei vedea zgaria pe fata. Strigoii morti vin sa se certe cu strigoii vii. Pana la ultimul cantat al cocosilor ei trebuie sa se imprastie.”

VEZI ȘI 👉  Rețetă vin de măceșe. Cum se prepară băutura delicioasă și vitaminizantă

„Se iau 41 de boabe de grau care se pun sub perna. Si se spune descantecul: „Voi 41 de fire de grau, eu voi adormi si ma voi odihni, dar eu ma rog la Dumnezeu sa-mi trimita ursitul meu, cel ce mi l-a dat de Dumnezeu. Daca visezi ca un barbat vine sa iti ia graul, el este ursitul”, a spus Mihai Vorpchievici.

Un alt mod pentru aflarea ursitului este o painica pe care fetele de maritat trebuie sa o faca din „parti egale, o parte sare si o parte faina, apa. Inainte de culcare, fetele necasatorite o manaca. Dozajul este de un degetar pe portie, cat pentru o paine mica pe care sa o puteti manca. Faceti o lipiuta mica, trebuie mancata pe 29 seara. Fiind foarte sarata ti se face sete. Ursitul vine si iti da apa. E bine sa nu aprinzi lumina ca sa-ti amintesti dimineata. Doar asa tii minte cum arata. Iti da apa in vis. Daca iti e sufletul sarat, simti nevoie sa bei”, a mai spus numerologul.

VEZI ȘI 👉  Salut, Costele, văd că te-ai împăcat cu nevastă-ta, mă bucur…– M-am îm păcat pe dracu’!– Cum, dar v-am văzut ieri, în curte, spărgeaţi..

Se spune ca in noaptea de Sfantul Andrei, incantatiile si rugaciunile sunt mai puternice si aduc noroc si fericire celui ce le rosteste.

Rugaciunea pe care trebuie sa o spui in aceasta noapte:
”In numele Tatalui, si Fiului, si Sfantului Duh, Domnului sa ne rugam…

Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut faptura, nu intoarce dumnezeiasca Ta fata de la noi cei pacatosi, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre pe care in toata ziua, cu nesocotinta, in chip nenumarat le savarsim.

Noi suntem pacatosi si patimasi, netrebnici si plini de rautate, iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii; nu ne lasa, Doamne; nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici nu rasplati noua dupa nelegiuirile noastre.

VEZI ȘI 👉  INCREDIBIL! Cazul care pune România în Breaking News la BBC şi CNN!..Un bărbat simplu, din Iaşi, a găsit pe fundul Siretului acest coif vechi de 2500 ani. A stat cu el în casă 3 ani… până într-o zi, când mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A „îngheţat” pe loc

Ci, pentru ca nu suntem vrednici a castiga prin sarguinta cea de toate zilele milostivirea Ta, daruieste-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv.

Pentru rugaciunile Apostolului Tau Andrei, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea. Pentru pomenirea lui cea de maine ne intareste cu darul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor noastre, cu bucurie sa laudam praznuirea lui si sa slavim preasfant numele Tau,

In vecii vecilor,

Amin!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *