Andreea Mantea a trebuit să îndure multe, asta deoarece după ce a rămas însărcinată a trebuit să se despartă de partenerul său și să fie o mamă singură. Ea și Cristi Mitrea nu s-au mai înțeles deloc, iar acum a rupt orice legătură cu luptătorul. Inclusiv fiul lor în vârstă de 6 ani nu mai are o relație cu el.

Andreea Mantea e o mamă singură de mai bine de 6 ani, încă de la nașterea fiului său, asta deoarece ea și tatăl lui

David s-au despărțit imediat după ce vedeta a rămas însărcinată. Relația dintre ei a fost una de scurtă durată, însă din păcate care nu mai funcționează nici în calitate de părinți pentru cel mic.

VEZI ȘI 👉  Vine sfârşitul lumii şi toţi oamenii mor. La Judecata de Apoi îi aşteaptă Dumnezeu, care le spune:

Copilul Andreei Mantea nu mai vrea să audă de tatăl său, Cristi Mitrea

Cu ochii în lacrimi, Andreea Mantea a vorbit despre subiectul care de fiecare dată o emoționează, fiul ei și relația pe care o are cu Cristi Mitrea.

Ea mărturisește că regretă că s-a luat după gura lumii și a încercat să-l facă pe cel mic să-l placă pe părintele său deși el nu a fost acceptat încă de la bun început de către luptătătorul MMA, însă vedeta precizează că David nu a vrut niciodată să meargă la acesta și să aibă o legătură cu el.

Ea a povestit pe YouTube că de fiecare dată când luptătorul MMA venea să-l ia pe cel mic la el acasă, David era foarte speriat și nu voia să plece.

VEZI ȘI 👉  Ce pensie are Ion Iliescu. Fostul preşedinte câştigă de două ori mai puţin decât un magistrat pensionat

”Copilul meu nu vrea să știe de tata, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie ca

copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea”, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea: ”Când mi-l aducea era alt copil”
Andreea Mantea spune că de fiecare dată când David era adus înapoi acasă era foarte speriat, nu mai vorbea și nu mai era deloc ca înainte, semn că nu îi făcea deloc bine să stea în preajma lui Cristi Mitrea

VEZI ȘI 👉  Calendar ortodox septembrie 2022. Respecta aceste zile si-ti va merge bine pana la sfarsitul anului

Deși vedetă povestește că au fost momente când a stat și cu luptătorul MMA, de ceva timp fiul ei nu mai are nicio legătură cu acesta și nu mai vrea să-și vadă părintele.

”Când mi-l aduce era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu mai spunea nimic. Practic chinuiam copilul și i-l dădeam unui necunoscut, venea atât de supărat pe mine (…) Nu înțeleg de ce trebuie să ne luam după niște tipare, e atât de greșit”, a mai spus Andreea Mantea. scrie spynews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *