Profetul indian Gupta Swami a prezis ca din zona Bucovinei va fi cea mai puternica personalitate politica a mileniului, care va fi mantuitorul omenirii, potrivit adevarul.ro. Gupta Swami este recunoscut in lume ca prezicator si clarvazator.

Exista o legenda conform careia in anul 1983, dupa ce a prezis sfarsitul sotilor Ceausescu, indianul ar fi fost obligat sa paraseasca teritoriul Romaniei, unde se afla in vizita. Acesta a venit in Bucovina, 20 de ani mai tarziu, si a facut mai multe preziceri care mai de care mai interesante.

“Se va ridica un om ce va opri decăderea României, va fi unul dintre cele mai puternice state de pe glob.” Sa fie oare adevarat?

Viitorul întregii omeniri ar putea sta in faţa unui…român din Bucovina. Aceasta este viziunea unui profet indian care a uimit lumea. „Mântuitorul” omenirii se gaseşte chiar aici, iar tara noastră va deveni centrul lumii!

Mulți simt că România va face ceva miraculos în viitor. Simțim ceva vag, nedefinit, pentru că nu avem capacități „performante” de a citi viitorul. Un profet indian a reușit să citească viitorul țării noastre iar lucrurile se pare că vor fi chiar bune.

VEZI ȘI 👉  Este oficial: Salariul minim crește începând de astăzi

Nu este primul profet care vorbeste despre rolul ţării noastre în spiritualitatea mondiala, pentru că şi Baba Vanga spunea, în profeţiile sale, că un român va conduce lumea, informează cancan.ro.

„Ceea ce mi-a purtat de curand pasii spre binecuvantatul pamant al Bucovinei este mai ales faptul ca, intr-un viitor nu prea indepartat, de aici va porni la intalnirea cu destinul sau cea mai puternica personalitate politica pe care s-ar parea ca in curand o va cunoaste mileniul care a inceput. Am venit astfel sa ma familiarizez si eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni sa actioneze cel despre care am putea spune ca va fi Mantuitorul omenirii viitoare”, declara la acea vreme profetul indian.

Acesta a mai explicat ca Romania va avea un rol foarte important in soarta lumii, totul culminand cu cel de-al III-lea si ultimul razboi mondial. Gupta Swami a prezis ca dupa terminarea acestui razboi, Romania si India vor deveni unele dintre cele mai importate state la nivel mondial, insa cei mai importanti poli ai dezvoltarii vor fi tari precum Franta, Rusia, Grecia sau Japonia.

VEZI ȘI 👉  Ministrul Apărării, Despre Reintroducerea Serviciului Militar Obligatoriu. ”Chemarea La Arme, Posibilă În Stare De Asediu”

Iata ca si indianul R.A. Gupta Swami vorbea despre acelaşi lucru, acum mai bine de zece ani, după o vizită în ţara noastră, arata yogaesoteric.net.

R.A. Gupta Swami e recunoscut în lume ca prezicător şi clarvăzător. Ar fi prezis, de exemplu, căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, prăbuşirea navetei spaţiale Columbia, iar în ce ne priveşte – a profeţit sfârşitul comunismului în România, căderea cuplului Ceauşescu şi execuţia după un proces sumar.

Mai mult decât atât, R.A. Gupta Swami ar fi fost chemat în 1983 chiar şi de Elena Ceauşescu, care nu a luat în seamă avertismentele lui, alungându-l din ţară şi numindu-l şarlatan.

Gupta Swami s-a aratat impresionat de manastirile din Bucovina si precizat aici se va ridica un om ce va opri decaderea Romaniei si va transforma tara intr-una dintre cele mai puternice state de pe glob. Profetul indian a mai spus ca sub conducerea bucovineanului, Romania va avea cea mai mare inflorire economica.

VEZI ȘI 👉  Sotia se cearta cu sotul

“Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început.

Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare…

Şi acum, în urma … Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia (spălată de ateism şi de comunism printr-o mişcare socială ce va fi cu mult mai brutală decât cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, ce va fi bazată cel mai mult pe spiritualitate, cultură, religie şi artă decât pe regulile reci ale unor economii de piaţă care cel mai adesea sunt complet lipsite de suflet.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *