Momente fără precedent în cursul zilei de luni la funerariile Reginei Elisabeta a II-a. Meghan Markle părea devastată de ceea ce s-a întâmplat, iar acest lucru o confirmă imaginile în care aceasta apare.

Marea Britanie este în doliu. Regina Elisabeta a II-a a încetat din viață pe 8 septembrie, iar luni, 19 septembrie au avut loc funerariile acesteia.

Zeci de mii oameni au participat la eveniment, inclusiv oficiali din mai multe țări, precum și președintele Klaus Iohannis.

Afectate de moartea Reginei Elisabeta a II-a au fost și Meghan Markle, dar și ducesa de Cambridge. În imaginile făcute publice, se poate observa cum soția lui Harry își stăpânește cu greu lacrimile în timpul înmormântării.

VEZI ȘI 👉  Superstiții de Sf. Constantin și Elena 2023. Ce nu este bine să facă credincioșii pe 21 mai? Tradiții și obiceiuri românești din cele mai vechi timpuri!

Meghan Markle, în lacrimi la funerariile Reginei Elisabeta a II-a

Soția prințului Harry este îmbrăcată în negru și a stat doar în preajma celorlalți membri ai familiei regale.

Deși a încercat să pară puternică, durerea se poate citi pe chipul acesteia.

Slujba a fost una cât se poate de emoționantă.

A avut loc Westminster Abbey, iar imnul național britanic, „God Save the King”, a fost intonat pentru prima dată în întregime, după câteva momente de reculegere pentru Regina.

Un alt moment extrem de emoționant de la funerariile Reginei Elisabeta a II-a a fost momentul în care. Regele Charles a lăsat pe sicriul mamei lui un bilet pe care a scris un mesaj.

VEZI ȘI 👉  Vești bune pentru români! Aceste analize medicale vor fi gratuite de la 1 iulie

Regele Charles a scris biletul respectiv în amintirea devotamentului și iubirii Reginei Elisabeta a II-a și l-a lăsat pe sicriu alături de o coroană de flori.

„In loving and devoted memory, Charles R.” (n.r. în română – În amintirea iubirii și devotamentului)”, scrie pe biletul pe care Regele Charles l-a lăsat pe sicriul mamei lui.

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată luni seară

Menționăm că Regina Elisabeta a II-a fost înmormântată luni seară, la Capela Memorială Regele George al VI-lea de la Castelul Windsor, alături de soțul ei Prințul Philip, conform unui comunicat transmis de Familia Regală.

„Regina a fost înmormântată împreună cu Ducele de Edinburgh, la Capela Memorială Regele George al VI-lea”, se arată în comunicatul transmis de BBC.

VEZI ȘI 👉  Un tip rămâne în pană pe o șosea pustie… Cât vezi cu ochii, doar câmp și un cal alb care paște…Ridică, într-o doară capota, că nu se pricepe deloc la mecanică, și se uită precum curca-n lemne, până aude:– Suflă-n jiglere!

Sursa citată mai preciza că ceremonia privată a început la ora 21:30, ora României, și a avut loc într-un format restrâns la care au participat doar membrii familiei.

Ulterior, Regele Charles și familia regală s-au întors la capela St George a Castelului Windsor pentru o ceremonie privată.

Detaliile serviciului nu au fost dezvăluite, Palatul Buckingham precizând că este vorba despre o „ocazie profund personală de familie”.

Menționăm faptul că Regina Elisabeta este înmormântată la capela memorială regele George al VI-lea, aflată lângă capela principală St. George.

Aceasta a comandat capela memorială în 1962 şi a denumit-o după tatăl său.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *