Bill Gates a anuțat când se va termina pandemia de coronavirus. Iată ce a declarat miliardarul!

Cea mai așteptată informație despre COVID a fost dezvăluită.

Bill Gates a anunțat când va lua sfârșit pandemia de coronavirus. Fondatorul Microsoft spune că, în opinia lui, rata deceselor și a infecțiilor COVID-19 ar putea scădea s ub nivelul gripei sezoniere.

Cand se termină pandemia de Covid-19?

Fondatorul Microsoft a dezvăluit marți, într-un interviu pentru Bloomberg, că ratele de infectare și de deces vor ajunge la un nivel similar cu gripa, până la mijlocul lui 2022, în cazul în care nu va apărea o nouă variantă agresivă a SARS-CoV-2.

„Vaccinurile sunt o veste bună, iar problemele de aprovizionare vor fi rezolvate în mare parte după jumătatea anului următor, așa că vom fi limitați doar de logistică și de cerere”, a adăugat miliardarul.

Pfizer a anunțat în această săptămână că a semnat un acord prin care mai multe companii vor putea produce pastila sa anti-COVID, odată ce va fi aprobată, pentru a facilita accesul populațiilor din zonele sărace la tratament.Medicamentul ar reduce cu 90% decesele de COVID, iar experții sunt de părere că acordul semnat de gigantul farmaceutic va grăbi finalul pandemiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *