Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, trece prin momente foarte grele după ce starea sa de sănătate s-a degradat considerabil în ultimele luni și a ajuns imobilizat în scaun cu rotile. Acesta nu a mai ieșit in spațiul public, dar nu a mai apărut nici la televizor.

Cum arată Viorel Lis după ce a ajuns imobilizat

Ultimele imagini cu fostul edil al Capitalei au fost difuzate în emisiunea Exclusiv VIP, difuzată pe Prima TV, unde soția acestuia a fost invitată. Oana Lis a oferit și câteva fotografii, precum și un video cu soțul său. Viorel Lis pare total schimbat de boală, dar deși este întins în pat nu renunță la luptă și își dorește să se recupereze, făcând și exerciții cu greutăți.

VEZI ȘI 👉  Când a văzut ce i-a scris chelnerul pe nota de plată a izbucnit în lacrimi

La greu rămâi cu Dumnezeu și cu foarte puțini oameni aproape. Așa când îl văd, e altfel decât când îl văd acasă. Normal că nu realizezi. Este foarte, foarte greu. Uneori știu că ar vrea să cedeze. Ar fi vrut să se opereze, dar era cu risc operația”, a declarat Oana Lis în emisiunea Exclusiv VIP.

Ce glumă macabră i-a făcut Viorel Lis soției lui

Oana Lis, povestește cum soțul ei i-a făcut o glumă ce ar putea fi considerată macabră, mai ales că aceasta este îngrijorată pentru soțul mult iubit. „Ce glume mi-a făcut alaltăieri…S-a prefăcut mort dimineață, dar așa, grav de tot. Nu se mai trezea, îl clătinam…Am mai trecut cu mătușa mea prin asta, am găsit-o în comă și m-am speriat. I-am zis, ‘În momentul ăsta, îți dau două palme dacă nu te trezești. Dacă e glumă, e momentul să încetezi cu gluma’”, a povestit Oana Lis.

VEZI ȘI 👉  Ion Şmecherul, ciobanul devenit vedetă pe YouTube, a murit.

Viorel Lis se teme de faptul că sfârșitul ar putea veni oricând și de fiecare dată când află de la televizor că oameni pe care i-a cunoscut au încetat din viață, plânge. „E dur și pentru el când vede că oamenii din generația lui mor. Îl văd când aude la știri la voi, când moare cineva sau se întâmplă ceva, plânge. Dar când vin eu în cameră, nu mai plânge. Ne ferim să plângem de față cu celălalt ca să-l întărim pe celălalt. Eu îl simt”, a dezvăluit Oana Lis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *