Adrian Văncică este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, în bună parte mulțumită rolului lui Celentano pe care îl joacă în ”Las Fierbinți”. Actorul a luat o decizie drastică și și-a dat demisia de la Teatrul Nottara.

Celentano din Las Fierbinți și-a dat demisia! Decizie fără precedent luată de Adrian Văncică. De ce a luat această decizie

Adrian Văncică, actorul care îl interpretează pe Celentano din serialul ”Las Fierbinți”, difuzat pe Pro TV, a decis să își dea demisia de la Teatrul Nottara, după 15 ani de activitate, scrie playtech.ro.

Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara, a declarat că nu știe exact de ce a dorit să plece, scrie sursa anterior citată care mai informează că Adrian Văncică și-ar fi dat demisia în toamna anului trecut.

Directorul Teatrului Nottara mai spune că a venit cu demisia scrisă și că a trebuit să țină cont de alegerea sa. De asemenea, spune Marinela Țepuș, Adrian Văncică mai juca într-o singură piesă la momentul acela.

Motivul pentru care și-a dat demisia

Cu privire la motivul pentru care actorul ar fi decis să își dea demisia de la Teatrul Nottara,  Marinela Țepuș spune că se poate să nu mai fi avut timp pentru repetițiile și spectacolele săptămânale.

„De ce a ales să plece, nu știm exact. A venit doar cu demisia scrisă și asta a fost. A trebuit să ținem cont de alegerea sa. Pe de altă parte, nu mai juca în acel moment decât într-o singură piesă. Dar cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale”, a declarat Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara.

Teatrul Nottara îi ține pumnii în continuare

Directorul Teatrului Nottara, Marinela Țepuș, a mai spus că după o perioadă lungă de colaborare, respectiv 15 ani, Adrian Văncică a decis să încheie un capitol din viața sa profesională.

Cu toate acestea, Marinela Țepuș nu s-a arătat revoltată de decizia lui Adrian Văncică, ci a declarat că întreaga echipă îi ține pumnii în continuare.

„Așa, că după aproape 15 ani de colaborare, între 1996 și 2020, colegul nostru Adrian Văncică a ales un alt capitol al vieții sale profesionale. Îi ținem pumnii!”, a mai adăugat Marinela Țepuș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *