Pepe a vorbit pentru prima data despre ce s-a intamplat in perioada cand a divortat de Oana Zavoranu! Solistul a dezvaluit ca a ramas fara lucrurile personale in momentul in care a anuntat despartirea de prima lui sotie! A depus atunci plangere la Politie, dar oamenii legii s-au aratat neputinciosi in fata acestui caz!

Dupa mai bine de 10 ani de la despartirea de Oana Zavoranu, Pepe a dezvaluit ce s-a intamplat in acele momente! Cantaretul, vizibil suparat, a marturisit in podcast-ul pe care il realizeaza pe YouTube faptul ca in acele momente a ramas fara lucrurile personale!

Mai mult, artistul spune ca a depus plangere la Politie, iar cazul s-a finalizat in defavoarea lui! Oamenii legii nu au reusit sa dea de urma celor care i-au sustras lucrurile, chiar daca solistul a venit cu dovezi atunci.

“Vii, imi iei totul din casa, din proprietatea mea si nu se intampla nimic. Am facut plangere: televizorul ala e de la mama, a disparut, uite actele lui. Ai filmare cand l-au luat. Mobila asta e cumparata de mine, pentru ca era casa si era sediu de firma, uite facturile. Unde e mobila? Nu stiu. Pai uite filmare cum au bagat-o in masina cu numarul cutare. Nimic! S-a clasat, s-a inchis dosarul. Si pe ce ne legam? Nu ai masca, amenda! Daca ma prinzi cu radarul, nu ajunge permisul la Udristei si eu sunt in ziar, ma dai exemplu. Dar nu trebuie sa va fac si eu de c$%$t cand sunteti de c$%$t?

VEZI ȘI 👉  Au deschis camera ascunsa!

Deci mie mi-au luat toata casa atunci, nu zic ca a luat-o Zavoranca personal. Oamenii pe care i-a trimis ea, au plecat cu toate lucrurile mele. Eu daca ma duceam acolo, eram de vina. Eu am facut plangere la Politie, aia imi fura lucrurile.

Si atunci eu ce trebuia sa fac? Le faceam circul televiziunilor! Eu am luat-o de la zero in momentul ala! Eu nu am mai avut nimic in casa! Eu nu mai am poze cu mine, cd-uri, casete, videoclipuri. Mi-au luat si camerele de luat vederi din pereti. Tot! Erau toate ale mele! Nu te duci si tu la Politie?

VEZI ȘI 👉  CORNELIA SI LUPU REDNIC AU DEZVALUIT MOTIVUL PENTRU CARE NU AU COPII

Aveam si casa asigurata. Asigurarea ce mi-a zis? Sa va zica Politia! Faceti-va asigurari! Eu am incercat sa fiu cat mai normal la cap! Dezamagirile mele sunt tot pentru institutiile statului! Penibil!

Imi pare rau de amintirile mele, nu mai am nimic. Mi-a cerut recent o televiziune o poza cu mine de cand eram mic! Nu mai am! Nu vorbesc despre o geaca de piele pe care am dat multi bani, vorbesc despre o bratarica primita cadou de la mamaie. Nu mai am nimic de atunci! Financiar erau bani multi!

S-au intamplat lucrurile astea de ani de zile si nu am zis nimic. Stii de ce? Ca mi-e scarba de ei! Uite ca le spun, dar le spun la mine acasa, aici! Nici nu erau obiecte de partaj, erau bunurile mele personale de dinaintea casatoriei. Noi nu aveam de impartit nimic legal, nu am acumulat nimic in timpul casatoriei. Nu aveam ce sa impartim! Si eu atunci am facut plangere pentru ale mele personale, am predat atunci imagini de la televiziunile care au filmat, uite cine le-a luat, unde le-a dus, cu numere de masini, cu tot. S-a intamplat ca le-a luat declaratii tuturor si au spus nu stiu. S-a clasat dosarul.

VEZI ȘI 👉  Pleacă Ion din sat in America

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *