Anamaria Prodan a avut o relație specială cu mama ei, iar moartea ei a devastat-o cumplit. Viața impresarei s-a schimbat radical, iar anul trecut a anunțat despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Prezentă la parastasul mamei sale, Anamaria Prodan a mărturisit că dacă Ionela Prodan ar fi fost în viață, situația ar fi stat altfel.

Anamaria Prodan a dat de pomană în amintirea mamei sale. Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018, în urma unei boli incurabile. Impresara a fost devastată de moartea mamei sale pe care a divinizat-o. Ionela Prodan ținea foarte mult la fostul ei ginere, Laurențiu Reghecampf, iar impresara susține că artista a murit cu un mare regret în legătură cu el.

VEZI ȘI 👉  CATE ORE TREBUIE SĂ DORMIM PE NOAPTE (RECOMANDĂRI ÎN FUNCȚIE DE VÂRSTĂ)

Ionela Prodan ar fi împlinit astăzi 75 de ani,iar cu această ocazie, fiica ei i-a organizat un parastas de pomină. Anamaria Prodan a chemat mai mulți colegi de breaslă de-ai mamei sale care i-au cântat la mormântat.

Dincolo de cuvintele frumoase spuse despre mama ei, Anamaria a vorbit și despre fostul ei partener., Laurențiu Reghecampf. Impresara susține că dacă mama ei ar fi trăit, situația ar fi fost diferită. La câteva „Dacă mama trăia, nu s-ar fi întâmplat nimic, pentru că ea l-a ținut…’, a spus Anamaria Prodan, la parastasul mamei sale.

Anamaria Prodan: „Soțul meu nu mai face parte din familia noastră”
La câteva zile de la bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, impresara a declarat că acesta nu mai face parte din familia ei. Deși sunt în proces de divorț, vedeta nu vrea să mai audă despre cel care i-a fost partener vreme de 15 ani. „Soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan este cea pe care o vedeți în spatele meu. Vedeți ce vine după mine, ceva minunat care să ducă mai departe numele’, a adăugat Anamaria.

VEZI ȘI 👉  Adriana Iliescu A Pierdut Un Proces Și Ar Putea Fi Excutată Silit. Moștenirea Fiicei Sale, Eliza, În Pericol!

Anamaria Prodan, întrebată dacă Reghe i-a adus un omagiu Ionelei Prodan
Vizibil îndurerată, Anamaria Prodan a fost întrebată de jurnaliști dacă fostul ei partener i-a adus mamei sale un omagiu. Impresara a declarat că fiecare ia această decizie fără a fi obligat de cineva. „Sunt chestii de educație, care țin de om. Dacă dorești să aduci un omagiu cuiva, aduci, dacă nu, nu’., a mai spus Anamaria Prodan.

În ceea ce privește custodia fiului ei, vedeta a declarat că situația se va discuta în familie. „Totul s-a rezolvat. Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple. O să discutăm în familie și o să facem tot ce se poate ca el (Bebeto) să crească un bărbat adevărat. Cel mic a trecut bine și îl ajutăm să treacă peste’.

VEZI ȘI 👉  Horoscop bani și carieră 2023. Zodiile care vor avea parte de belșug și mult noroc în noul an

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *