Botezatu spune de ce s-a căsătorit de fapt Bianca Drăguşanu cu Bodi! A avut interese financiare?

Bianca Drăguşanu a renunţat din nou la viaţa de „burlăciţă” şi s-a căsătorit cu omul de afaceri Alex Bodi! O mişcare neaşteptată după o relaţie cu năbădăi care a ţinut primele pagini ale ziarelor.

Cei doi s-au împăcat şi s-au certat încontinuu, iar apropiaţii lor erau convinşi că nu vor ajunge niciodată la un numitor comun. Ei bine, frumoasa blondă a acţionat imprevizibil şi iată că acum vorbim despre „doamna Bodi”.

Fosta prezentatoare tv şi partenerul de viaţă milionar au ajuns în urmă cu două săptămâni la Oficiul Stării Civile, sector 3, zâmbitori şi puşi pe glume. Bianca a purtat o rochie albă mulată, cu un decolteu generos şi o pereche de sandale de firmă.

VEZI ȘI 👉  Maricica, nu vrei să facem copii împreună?

Cătălin Botezatu a aruncat BOMBA anului în showbiz!
La eveniment au participat doar câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului, nunta anunţându-se însă grandioasă, cu mai bine de 300 de invitaţi.

Botezatu spune de ce s-a căsătorit de fapt Bianca Drăguşanu cu Bodi! „Puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private, iahturi, ştiu eu ce vorbesc”

La câteva zile după cununia civila, Bianca şi Bodi au plecat într-o vacanţă pe Coasta de Azur şi apoi în Capri, cei doi având o apetenţă pentru destinaţiile turistice extravagante de pe mapamond.

În altă ordine de idei, am fost curioşi să aflăm ce părere are Bote despre căsătoria inopinată a fostei lui iubite. Celebrul designer ne-a dat o declaraţie incredibilă dovedind încă o dată ce simte cu adevărat pentru frumoasa blondă!

VEZI ȘI 👉  Vestea tristă a zilei. Din păcate, Monica Pop...

„Bianca este ca o felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să trăiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată… Dacă nu se simte aşa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva şi ştiţi că eu nu mint! Bianca Drăguşanu nu este materialista, cum spun toţi. Va zic clar, dacă era materialistă puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private, iahturi, ştiu eu ce vorbesc.

Mulţi şi-au dorit şi ar fi dat orice să fie cu ea, dar Bianca i-a refuzat fără să clipească. Şi pe mine m-a iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru faimă. Îmi pare rău că este catalogată maliţios de mulţi, ştiţi la ce mă refer. Nu este, pur şi simplu nu a avut noroc în amor. A investit sentimente şi încredere în bărbaţi care nu au meritat-o sau care nu voiau ceva serios de la ea. Acum s-a căsătorit din nou şi se vede că îşi iubeşte mult soţul. Se potriveşte cu el şi din punct de vedere fizic, iar eu vă garantez că o să fie fidelă pentru că Bianca nu trădează când iubeşte. E un om loial, iar dacă proaspătul ei soţ va şti cum s-o răsfeţe şi îi va acorda atenţia pe care o merită o femeie adevărată cum este ea, va avea cel mai fericit mariaj”, a spus Bote.

VEZI ȘI 👉  Cele 4 Zodii Trimise De Dumnezeu Pe Pământ Și Care Au O Menire Specială! Tot Ceea Ce Faci Îi Inspiră Pe Ceilalți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *