Femeie maritata si la casa ei, fiica cea mica a mamei Geta, a rabufnit pe o retea de socializare cand a vazut un comentariu al unui internaut.

Getuta Sterp a publicat în urma cu puțin timp o imagine cu ea și cu soțul ei de la nunta care a avut loc în urma cu aproape doua săptămâni, de altfel și singura de acest gen de pe contul ei de Instagram.

Fiica cea mica a mamei Geta a fost mai activa pe InstaStory unde a postat dinverse ipostaze cu ea și soțul ei de la marele eveniment sau cu familia Sterp.

Getuta Sterp, furioasa la culme din cauza unui comentariu deplasat

VEZI ȘI 👉  Lovitură totală pentru părintele Calistrat! Decizia anunțată chiar acum de Biserica Ortodoxă

În urma postării, Getuta a strâns peste 60 de mii de aprecieri și comentarii frumoase la adresa evenimentului care i-a marcat existenta. De altfel, imaginea a fost însoțită și de un mesaj foarte frumos, spus de obicei de preot în biserica atunci când se săvârșește taina căsătoriei: „Deci…ceea ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă!” Comentariile nu au întârziat să apară chiar și din partea membrilor familiei care au felicitat-o pentru nunta încă o data.

Însă, era inevitabil că cineva să nu aducă în discuție și pe Neveu, luptătorul care în urma cu mai multe luni a fost acasă neinvitat la familia Sterp și care totuși s-au străduit să îl primească cu omenie. Internautul a întrebat-o cum rămâne cu Neveu, moment în care Getuta nu s-a mai putut abține și i-a dat o replica foarte acida: „Du-te d…u cu el cu tot! Sunt nervoasa, sunt nervosa când văd că unii dintre voi nu aveți pic de creier!”

VEZI ȘI 👉  MARE ATENȚIE!! Iată Ce Păţeşti Dacă Mănânci Mămăligă În Loc De Pâine. Mihaela Bilic A Sus TOTUL

Getuta Sterp, nunta anului cu Sebastian Craciunescu

Tot în urma cu mai mult timp, Getuta a fost foarte categorica atunci când a comentat despre luptător și a spus că nu are nicio legătură cu familia ei, ba mai mult bărbatul caută faima pe spatele lor și mai mult, își face și conturi false unde postează și apoi tot el raspunde. Getuta vrea să închidă o data pentru totdeauna acest subiect, mai ales că acum este căsătorită cu omul pe care îl iubește și cu care a făcut poate cea mai frumoasa nunta a anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *