Romică Țociu a fost implicat într-un accident de circulație, însă din fericire pentru actor nu a fost ceva grav. Mașina actorului a fost avariată la bara din față și la far. Celălat autoturism a avut și el câteva probleme. Romică împreună cu celălalt șofer au ales să facă o amiabilă și ata pentru a nu pierde prea mult timp. De la locul accidentului, au plecat la o cafea, unde au stat de vorbă și au semnat actele, conform Mediafax. Totul s-a terminat cu bine așa că la sfârșit, celălat șofer care l-a accidentat pe Romică i-a cerut și un autograf.

Romică Țociu adevărul despre relația de prietenie cu Cornel Palade

Romică Țociu este cunoscut pentru duetul pe care îl făcea împreună cu Cornel Palade. În 2022 ar fi împlinit 33 de ani de când încântau publicul, însă fanii celor doi au rămas surprinși să afle că cei doi, au hotărât să meargă pe drumuri separate.

VEZI ȘI 👉  Alexandru Rafila: ”O să vă dau o informație pe care nu cred că o știți!”

„Nu ne-am certat niciodată pe bani, pentru că lucrurile sunt foarte simple la noi. De fiecare dată, el numără banii de trei ori, pentru că e sigur că i-am tras din ei. Ne-am ciondănit pe lucruri minore. (…) Noi nu ne-am certat niciodată, pentru că noi am realizat că cel mai important lucru în cariera noastră este să fim în confort și a contat mai mult publicul pentru noi”, a spus Romică Țociu într-o emisiune TV.

Mai mult decât atât, Cornel Palade a încput să radă și să spună că totul s-a întâmplat de la soția lui Cornel Palade.

„El numără banii și greșește întotdeauna, la mine pune mai puțin. Așa e regula. L-am întrebat de ce nu greșește mai mult. Dacă ar fi mai mult, îi număr și nu zic nimic. (…) Putem să spunem că ne-am certat de la o femeie. Ne-am certat de la nevastă-sa, pentru că am invitat-o la dans și mi-a reproșat că prea o invit la dans mereu”, a mărturisit actorul Cornel Palade.

VEZI ȘI 👉  UN CETATEAN BEAT SE DUCE LA POLITIST SI II SPUNE: SEFU VREAU SA-TI SPUN UN BANC DESTEPT!

Actorul a trecut prin clipe de coșmar în ultimele luni

Nepotul artistului a fost la un pas de moarte, dar din fericire băiețelul se simte mult mai bine acum. Acesta a înghițit două bile magnetice și a trebuit să fie operat de două ori. La doar trei ani, micuțul a trebuit să stea timp de cinci săptămâni în spital, dar s-a însănătoșit, iar acum este în afara oricărui pericol. Romică Țociu a trecut prin clipe teribile, mai ales că la momentul respectiv nici nu se afla în țară. Acesta era plecat în America, în turneu.

„Eu eram în SUA când s-a întâmplat. Am reușit să îl punem pe picioare. Nu-mi vine să-l recunosc. Este pe drumul bun. S-a recuperat. Philip are trei ani și jumătate. Aleargă, se joacă cu sora lui, Sofia Ioana, de un an și jumătate… Parcă este alt copil”, a declarat artistul.

VEZI ȘI 👉  Cele mai puternice zodii: 5 câştigători aleşi de astre. Nimeni şi nimic nu le doboară

Prima dată medicii nu știau exact ce are și credeau că este vorba de enterocolită. Nepotul vedetei avea infecție, dar nu făcea temperatură, ceea ce i-a dus în eroare. Unul din doctori a propus să facă o radiografie și așa au putut vedea că de fapt cel mic înghițise două bile magnetice.

În vârstă de 60 ani, Romică Țociu este împlinit pe toate planurile. Acesta are o familie frumoasă și o carieră înfloritoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *