Vlăduţa Lupău a luat foc după ce a fost întrebată de operaţii estetice. Are sau nu?! –

Vlăduţa Lupău a fost acuzată de fani ei că a are operații estetice. Frumoasa brunetă nu a stat prea mult pe gânduri și reacționat imediat. De-a lungul timpului, artista a trecut prin mai multe schimbări atât vestimentare cât și fizice.
Mai multe fotografii ce au apărut în mediul online i-au făcut pe fanii cântăreței să fie convinși de faptul că aceasta a apelat la medicul estetician.

Are Vlăduţa Lupău operații estetice?
De curând, Vlăduţa a organizat pe o rețea de socializare o sesiune de Q&A. Atunci când fanii i-au cerut să publice o fotografie cu ea însăși, înainte de intervențiile chirurgicale, cântăreața a răbufnit. Aceasta e negat cu vehemență că ar fi apelat la medicul estetician.

VEZI ȘI 👉  Cea mai bună rețetă de chiftele de post. Rețeta originală, exact așa cum o prepară măicuțele la mănăstire. E un adevărat deliciu

”Asta e fața mea, exact așa cum mă vezi, nemachiată, nefiltrată. Voi, unii băieți și unele doamne, nu înțelegeți că și voi dacă vă uitați a niște poze cu 5, 10 ani în urmă, erați cam altfel și nu cred că sunteți operați nici voi. Ne maturizăm, vârsta …”, a spus Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău a vrut cu …
Preluat de pe https://news-stiri.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *