Cornelia Rednic esta una dintre cele mai cunoscute artiste din țară. Celebra interpretă de muzică populară se bucură de mare succes în plan profesional alături de soțul ei, iar de curând a devenit o altă persoană din punct de vedere fizic. Mulți se întreabă, însă, cum a reușit să ajungă la această performanță.

Cum a slăbit Cornelia Rednic
Cornelia Rednic a avut mereu probleme cu greutatea, dar de ceva timp arată complet altfel. A întinerit și a scăpat de kilogramele în plus, dar mulți se întreabă cum de reușește să se mențină intr-o formă atât de bună, deși are și ea o vârstă.

Artista și-a dorit mult să slăbească, iar în acest sens nu a stat pe gânduri. A apelat la tot felul de diete, care mai de care mai drastice, dar niciuna nu a dat rezultat. Până acum, însă, când a dat de medicul potrivit, cu o tehnică specială, care a reușit să o aducă pe calea cea dreaptă.

VEZI ȘI 👉  Intr-o farmacie intra un trib de indieni

„O iubesc pe Carmen Barcan pentru tot ce reprezintă și este ea!Sunt în a treia săptămână de terapie și mă simt foarte bine! Slăbesc, se vede la kilograme,dar și în centimetrii.”, a dezvăluit vedeta.

Totuși, vedeta face în continuare dulciuri, pentru că nu poate renunța la pasiunea ei de a găti. Se laudă cu preparatele sale în mediul online și este foarte mândră de ele.

De ce nu au copii soții Rednic
Cornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Sunt împreună de aproximativ trei decenii și tot împreună au cunoscut și succesul. Cu toate acestea, fanii au o nelămurire: cum de nu au făcut copii în tot acest timp.

VEZI ȘI 👉  Calendar ortodox 9 februarie 2023: Ce sărbătoare este azi? Rugăciunea care alungă patima și supărarea

Artista a vrut să lămurească situația și a explicat că ea și Lupu au ales să nu facă până acum copii pentru că sunt prea ocupați și nu s-ar fi putut ocupa de ei cum trebuie. În plus, nu vor să fie egoiști și să faca urmașii doar cu gândul de a avea pe cineva la bătrânețe.

„Hai să lămurim odată pentru totdeauna. Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a recunoscut Cornelia Rednic, potrivit Cancan.

VEZI ȘI 👉  Imagine inedită cu fiica lui Cabral. Cum arată astăzi Inoke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *