O adolescentă care a rămas însărcinată la doar 13 ani a anunțat acum că este însărcinată din nou.

Povestea buclucașă se petrece în Rusia, iar după ce a născut, Darya Sudnishnikova a susținut că tatăl biologic este un băiat de 10 ani.

Atât apropiații, cunoscuții, dar și o lume întreagă au rămas șocați când au aflat veștile.

Minora Darya Sudnishnikova, care a născut la vârsta de 13 ani este din nou însărcinată. Recent, adolescenta a anunţat în mediul online că a rămas din nou însărcinată şi așteaptă al doilea copil.

Darya, fetița care la 13 ani a rămas însărcinată cu un băiețel de 10 ani, este gravidă iar
La vârsta de 15 ani, Darya Sudnishnikova a anunțat că este gravidă din nou, după ce a adus pe lume o fetiță acum doi ani, la 13 ani.
„Sunt șocată. Se pare că sunt din nou însărcinată. De la Pașa? Ar putea fi o sarcină? Ne-am protejat, dacă acest lucru contează”, a scris adolescenta pe Instagram.

VEZI ȘI 👉  Noul ministru al Educației, decizii de ultimă oră. Mesaj pentru elevii români

Darya Sudnhishnikova poate fi considerată acum un adevărat influencer pe rețelele de socializare, deoarece câștigă câte 5.000 de lire sterline pe lună din postările pe care le face. Adolescenta a mărturisit că are mulți bani și că își permite oricând să cumpere tot ceea ce își dorește sau are nevoie copilul ei.

Profesorii ei, în schimb, au criticat-o aspru pe minoră, spunând că ea și-a ratat deja șansa la educație. Dascălii nu au mai primit-o înapoi la școală, declarând că a rămas mult prea în urmă cu lecțiile și nu mai poate recupera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *