Vi-l mai amintiți pe Nelu Curcă din serialul „La Bloc”? Mihai Coadă, actorul care interpreta acest personaj, care ne-a smuls hohote de râs în anii trecuți, este de nerecunoscut acum. Are 67 de ani și s-a retras la mănăstire.

Actorul Mihai Coadă a făcut senzație în perioadă 2002-2007, timp de 10 sezoane, când l-a jucat pe Nelu Curcă în serialul „La Bloc’. Mulți așa îl rețin, chiar dacă, în paralel, el mai juca și în alte filme sau seriale.

În 2012, viața lui Mihai Coadă a luat o altă direcție. Brusc, după o vizită la un preot care ar fi refuzat să-l împărtășească pe motiv că s-ar fi îndepărtat de Iisus Hristos, Mihai Coadă a simțit că trebuie să se apropie mai mult de Dumnezeu. Actorul mai mărturisea că a făcut multe lucruri care erau împotriva convingerilor sale religioase și că, de când a decis să ia calea bisericii, este mult mai liniștit și se simte mult mai bine.

VEZI ȘI 👉  VEDETA a dispărut de la TV de ani buni si a trecut la cratiţă. Da, asa arată acum Nicoleta Luciu! Mai bine vezi singur imaginile…

Ciao.ro a descoperit unde s-a retras actorul Mihai Coadă. Este vorba despre Mănăstirea Turnu, de lângă Ploiești, orașul în care are familia: soția, doi copii și două nepoțele.

La mânăstirea Turnu, actorul Mihai Coadă participă la toate slujbele, nu doar cele din zi de sărbătoare, ajută cu ce poate, se implică în mai multe activități alături de călugări. La actorie nu a renunțat de tot. Mihai Coadă nu mai acceptă orice rol, cu atât mai puțin al unui personaj haios, pus mereu pe șotii sau cu un vocabular colorat’. Actorul joacă doar în piese religioase.

Mănăstirea la care Mihai Coadă își petrece mai tot timpul este la câțiva kilometri de Ploiești, într-o zonă liniștită, plină de verdeață, cu o curte mare, atent îngrijită, cu multe flori și picturi. Mihai Coadă se simte excelent în această oază de liniște și nu simte dorul vieții de afară.

VEZI ȘI 👉  Salariul unei farmaciste de la Catena. Cât câștigă un angajat

Mihai Coadă l-a interpretat pe Nelu Curcă’ timp de 6 ani, în care a filmat 524 de episode. Proiectul La Bloc’ i-au adus mari venituri financiare actorului, la vremea respectivă, după cum a declarat el în presă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *