George Chirila a luat prin surprindere toata Romania dupa a fost facuta publica viata pe care o are.

Barbatul se iubeste cu doua surori, iar cazul sau a starnit o multime de controverse. Acesta a vorbit despre momentele intime.

George Chirila s-a casatorit cu o femeie, a facut doi copii cu ea, apoi s-a indragostit de sora acesteia. Barbatul si-a anuntat nevasta de acest lucru, iar cei trei au reusit sa convietuiasca impreuna.

Echipa unei televiziuni i-a vizitat acasa si a stat de vorba cu el. Intrebat pe cine iubeste mai mult dintre cele doua surori, George Chirila a declarat: ”Sunt zile în care faţă de una am mai multă atracţie, alte zile faţă de cealaltă. Depinde de zile.

VEZI ȘI 👉  Soacra Și-A Rugat Familia Să-I Construiască O Pivniță

Noi amorul îl numim diferit. Cum să spun? Contopire în iubire. Acest lucru la noi se întâmplă doar pentru a procrea, doar pentru copii.

Afară de aceste două femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionăm pentru a face un copil”, a mai spus el.

Barbatul a fost intrebat daca doarme cu amandoua surorile si a marturisit ca prefera sa doarma singur: ”Dorm singur. Eu mă culc afară, pe pământ. Azi noapte am mai mers şi în casă, dar de obicei mai dorm afară, pe pământ. Aseară am fost la Nicoleta. Am definit gelozia ca fiind defect, iar acum privesc aşa. Au înţeles în timp că nu e bine”, a mai spus el.

VEZI ȘI 👉  Cele mai amuzante bancuri de primăvară. Colecție memorabilă de glume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *