Ilie Năstase, conectat la aparate. Soţia lui, Ioana, a recunoscut că a trecut printr-o perioadă dificilă în momentul în care soțul ei a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Fostul tenismen a fost nevoit să stea internat, sub supravegherea medicilor, însă acum urmează să fie externat.

Ilie Năstase, conectat la aparate. Ioan a povestit că soţul ei a fost, într-adevăr, conectat la aparate, dar pentru a-i fi monitorizat pulsul, nu pentru a primi oxigen. Bruneta a mai spus că starea de sănătate a fostului tenismen este bună și urmează să fie externat, după un ultim set de analize.

Ilie Năstase, conectat la aparate

Din câte am înțeles, joi îi vor face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep. A fost foarte dificilă perioada.

Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice.” , a declarat Ioana Simion, în cadrul unei emisiuni TV.

VEZI ȘI 👉  Raed Arafat: „Pot fi demis oricând. Se fac presiuni să fiu dat jos”

Ilie Năstase, primele declarații de pe patul de spital

Ilie Năstase a fost internat la Institutul de boli infecțioase „Matei Balș”, unde a aflat că este infectat cu Sars-Cov-2. Tenismenul, care este vaccinat, spune că singurul simptom care i-a dat de bănuit că ar putea fi bolnav de Covid este tusea seacă.

Plămânii nu sunt afectați și nu are nevoie de oxigen. Ilie Năstase a dezmințit anumite informțaii apărute în mass-media conform cărora Ioana, soția sa, ar fi bolnavă de Covid.

Mă simt bine, nu am nicio problemă. Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine. Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut”, a spus Ilie Năstase.

VEZI ȘI 👉  Anunt de maxima Importanta pentru toti romanii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *