Designerul Cătălin Botezatu a făcut o dezvăluire de senzație într-un interviu pe Internet, recunoscând

cu subiect și predicat că nu ar spune ”nu” unei relații cu un alt bătrbat.

Aceasta a ținut să clarifice, de altfel, orice zvon în ce privește gesturile sale, mărturisind că s-a iubit cu sute de femei, însă a avut parte de mai multe experiențe.

În cadrul unui interviu recent, oferit pe Internet, Cătălin Botezatu a șocat audiența cu o mărturisire de necrezut.

Acesta a vorbit despre relațile sale am.o.roase, dar a ținut să clarifice și zvonurile legate de orientarea sa se.x.uală. El și-a asumat orice lucru și a recunoscut că dacă ar fi să se îndrăgostească de un alt bărbat, ar spune-o public.

VEZI ȘI 👉  Am Fost In Turcia La All Inclusive, Exceptional:

Creatorul de modă a spus și că a auzit foarte multe zvonuri care aveau ca subiect viața sa personală și gusturile sale în materie de relații. El a spus că nu a fost deranjat neapărat de faptul că s-a spus că ar fi ga.y., dar le-a dat replica celor care l-au acuzat pe nedrept, susținând că s-a iubit până acum cu sute de femei.

Deși a avut relații cu femei celebre din România și din străinătate, a recunoscut că este atras de cele mai tinere decât

el. El a spus și că a avut și experiențe diferite, în care erau implicați și alți bărbați. El a spus însă că nu a ”depășit limita„ dar că dacă se va îndrăgosti vreodată de un bărbat, o va spune public, fiind, de altfel, cunoscut pentru asumarea sa.

VEZI ȘI 👉  INCREDIBIL! Cazul care pune România în Breaking News la BBC şi CNN!..Un bărbat simplu, din Iaşi, a găsit pe fundul Siretului acest coif vechi de 2500 ani. A stat cu el în casă 3 ani… până într-o zi, când mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A „îngheţat” pe loc

„Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați. Da, recunosc, pot să spun? Am făcut, nu pot să fiu ipocrit. Am

fost la showuri, gangbang-uri, unde se putea întâmpla orice. Dar, a fost acea limită pentru mine pe care nu am depășit-o. Dar dacă sar puțin pârleazul, și ce? Dacă va fi ceva, doamne ferește, să mă îndrăgostesc de un bărbat, că ființa e aceeași, da, spun!”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Așadar, Cătălin Botezatu a dat cărțile pe față, fiind o fire asumată, chiar dacă a spus că până acum nu a încălcat limita. El a mai spus că percepe totul ca pe o normalitate, cunoscând mulți bărbați fericiți cu orientarea se.x.uală, găsindu-și parteneri cu care să-și petreacă viața în armonie. Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai faimoși creatori de modă din România.

VEZI ȘI 👉  Lumea muzicii este, din nou, în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *