Bomba dimineții pentru Simona Halep! Un jucător de tenis australian, care a făcut la un moment dat parte din top 50 în ierarhia ATP, i-a luat apărarea în scandalul de dopaj. Iată despre cine este vorba.

John Millman este ferm convins că Simona Halep este nevinovată

La scurt timp după ce Agenția Internațională de Integritate în Tenis a suspendat-o provizoriu pe Simona Halep pentru că a fost depistată cu Roxadustat în organism, o substanță interzisă care îți mărește rezistența la efort fizic, nume mari din lumea sportului au vorbit despre scandalul de dopaj în care este implicată jucătoarea de tenis din România.

Printre aceste nume mari se află și John Millman, care este ferm convins să Simona Halep este nevinovată și speră să o revadă curând pe terenul de tenis.

VEZI ȘI 👉  Un fiu a dus-o pe mama sa intr-un azil, unde îi făcea vizite din când în când. Într-o zi a fost chemat că mama nu se simțea bine. Atunci fiul, cu lacrimi în ochi, a întrebat-o ce ar putea face pentru ea, iar mama i-a răspuns asta:

„În general nu îmi plac TUE-urile (scutirile pentru uz terapeutic) în sportul profesionist. Deschid prea multe breșe pentru a te putea dopa legal.

E o situație foarte nefericită pentru cei care au cu adevărat nevoie, precum este cazul aici. Cu toate acestea, este cunoscut de mult timp că, dacă vrei să te dopezi, faci rost de o scutire pentru uz terapeutic”, a scris, joi, John Millman pe contul lui de Twitter.

„Ca să continui, acesta este unul dintre motivele pentru care cred că Simona Halep este nevinovată. Dacă ar fi vrut cu adevărat să își îmbunătățească performanța printr-o substanță interzisă, ar fi putut căuta o scutire de uz terapeutic.

Președintele WTA îi ia apărarea Simonei Halep: „Nu i-aș pune niciodată la îndoială integritatea”
Vă amintim că și președintele WTA, Steve Simon, este ferm convins că Simona Halep este nevinovată și că nu a luat vreo substanță interzisă cu bună știință. Acesta este încrezător că adevărul va ieși la iveală în cel mai scurt timp.

VEZI ȘI 👉  Lovitură totală pentru părintele Calistrat! Decizia anunțată chiar acum de Biserica Ortodoxă

„Cred că ea nu a făcut ceva intenționat aici! Acestea fiind spuse, cred cu tărie în programul nostru antidoping și cred că este unul bun, iar jucătoarele noastre îl susțin la rândul lor. Și dacă o întrebați pe Simona, îl susține și ea.

Sunt foarte încrezător că, pe măsură ce trecem prin proces, adevărul va ieși la iveală și ne vom ocupa de el în consecință. Dar am multă simpatie pentru Simona și nu i-aș pune niciodată la îndoială integritatea”, a declarat, anterior, Steve Simon, relatează Associated Press.

La rândul sau, Mats Wilander, fost campion la Roland Garros US Open și Australian Open, actual comentator de tenis, este de partea Simonei Halep. El exclude varianta ca jucătoarea de tenis din România să se fi dopat pentru a-și îmbunătăți performanțele fizice.

VEZI ȘI 👉  BANCUL ZILEI| UN TIP ÎNCEARCĂ SĂ ÎȘI GĂSEASCĂ O IUBITĂ

„Inima mea este alături de Simona Halep. Nu aș pretinde niciodată că o cunosc. Dar am urmărit-o jucând o mulțime de meciuri de tenis de-a lungul anilor și am intervievat-o de câteva ori. Aș spune că, dintre toate jucătoarele pe care le-am întâlnit, ea este una dintre cele care nu au cum să facă ceva intenționat”, a spus, anterior, Mats Wilander.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *