Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România, care se poate mândri cu o carieră de succes. Însă, înainte de a se bucura de celebritate, acesta a avut o meserie de care nu îi este jenă să vorbească.

Culiță Sterp este un celebru artist, care s-a făcut remarcat în mai multe emisiuni TV. Acesta provine dintr-o familie modestă, iar înainte de a cunoaște celebritatea s-a ocupat cu o meserie de care care nu s-a sfiit să vorbească.

În scurt timp, după ce a intrat pe piața muzicală acesta a avut parte de un succes fulminant la nivel național.

Culiță Sterp a mărturisit că a lucrat la stână înainte de a fi celebru. Acesta a fost oier și povestește că uneori nici nu mânca până ajunge acasă.

VEZI ȘI 👉  Durere mare în familia primului român mort pe frontul din Ucraina: „Soţia lui însărcinată a vorbit ultima cu el”

„Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă”, potrivit Viva.

În prezent, Culiță Sterp este un bărbat împlinit, cu o carieră de care este mândru și o familie împlinită. Culiță Sterp este un mândru tată de băiat, după ce în luna iunie iubita sa Daniela Iliescu a născut. Cântărețul de manele se pregătește să-și boteze copilul în curând.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp trăiesc o frumoasă poveste de iubire și sunt mândri că au reușit să formeze o familie unită. Cei doi se cunosc încă din liceu, însă abia în prezent cei doi și-au dat seama că sunt de nedespărțit. În prezent, Daniela se recuperează după naștere și arată foarte bine.

VEZI ȘI 👉  Te-am făcut mamă și nu meritai! Te-am făcut mireasă și nu meritai” Marius Elisei a reacționat după ce Oana Roman i-a reproșat că nu și-a mai văzut copilul

Artistul este un tătic extrem de mândru și împlinit. Acesta îi mulțumește des iubitei lui pentru darul pe care i l-a oferit și publică des imagini alături de ea, dar și de micuțul lor. Totodată, și tânăra este foarte activă pe rețelele sociale și își surprinde prietenii virtuali ori de câte ori are ocazia.

Cum a început povestea de dragoste dintre Daniela Iliescu și Culiță Sterp
Daniela Iliescu și Culiță Sterp trăiescu una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Cuplul lor este foarte apreciat de internauți, însă puțini sunt cei care știu că artistul și iubita lui se cunosc din liceu, mai mult decât atât, au fost în aceeași clasă.

VEZI ȘI 👉  Soțul ei a dispărut în tinerețe, a lăsat-o cu datorii și doi băieți, dar peste 23 de ani a primit un telefon de la poliție:

Cântărețul a povestit într-un videoclip pe YouTube că și-a cunoscut partenera în liceu. Acesta a dezvăluit că o plăcea pe Daniela pentru că era cea mai frumoasă fată din clasă, însă ea nu îl prea băga în seamă.

„Ăsta e albumul nostru din liceu, știți că noi am fost în aceeași clasă. Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun.”, a spus el în timp ce le arăta fanilor o poză cu ei din liceu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *