Marți, 1 decembrie 2021, Culiță Sterp a făcut un anunț trist. Ion Șmecheru’, tânărul devenit viral pe rețelele de socializare, a murit. Vestea a căzut ca un trăznet, mai ales că acesta nu era bolnav

Din păcate alcoolul i-a adus sfârșitul. Ion a murit la scurt timp după ce a intrat în comă alcoolică. Întreaga familie Sterp dar și sute de mii de persoane și-au manifestat tristețea cu privire la decesul tânărului. Totuși, printre internauți a apărut frecvent o întrebare: „Câți ani avea Ion?”

Ce vârstă avea Ion Șmecheru’
Deși în mediul on-line s-au vehiculat mai multe variante, chiar Ion prin intermediul unui videoclip filmat în urmă cu câteva luni afirma că în luna septembrie a anului acesta a împlinit 34 de ani.

VEZI ȘI 👉  Sfatul astrologului Pavel Globa pentru luni, 6 noiembrie 2023. Surprize pentru trei zodii.

Chiar dacă vârsta nu era una înaintată, corpul nu a mai putut face față exceselor și a cedat. După cum artistul Culiță Sterp spunea, din cauza băuturii acesta a murit.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! ”, a mărturisit Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *