Irina Loghin a făcut dezvăluiri șocante în timpul unei emisiuni tv! Aceasta a povestit un eveniment trecut din viața sa care a marcat-o profund. Cântăreața de muzică populară i-a povestit lui Dan Negru cum era aproape să își piardă viață, incident care a schimbat-o în gândire și comportament.

Irina Loghin, celebra cântăreața de muzică populară, a povestit o întâmplare șocantă și neștiută din trecutul său.

Episod traumatizant din copilăria Irinei Loghin

Invitată în cadrul emisiunii tv „Legendele”, moderată de Dan Negru, Irina Loghin a mărturisit un eveniment care i-a marcat adolescența și care o bântuie chiar și în prezent la o vârstă adultă. Aceasta i-a spus lui Dan Negru ce i s-a întâmplat în copilărie.

VEZI ȘI 👉  VALENTIN SANFIRA, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ GRAVUL ACCIDENT DIN ITALIA!

Episodul înfricoșător, care a traumatizat-o ca fetiță, a avut loc într-o zi când mergea cu turma de oi la păscut.

Într-o zi, care începuse inițial ca o zi obișnuită și senină, interpreta de muzică populară a fost atacată de o haită de lupi, înfometată și atrasă de mirosul animalelor de fermă.

Din naivitatea și neatenția copilăriei, Irina Loghin și-a confundat câinele însoțitor cu un lup. Din fericire pentru ea și pentru familia ei, aceasta a reușit să fugă și să scape cu viață din colții animalelor sălbatice.

„Am rămas marcată pe viaţă”

De asemenea, țipetele ei puternice de spaimă au devenit un semnal de alarmă pentru fratele ei și pentru alt copil, care se aflau în apropiere. Astfel, cei trei copii au ajuns acasă vii cu turma de oi întreagă.

VEZI ȘI 👉  Mihai Voropchievici Horoscop Rune 26 iunie – 2 iulie 2023. Balanțele au o săptămână superbă, Săgetătorii sunt in centrul atenției

Ovinele au scăpat de lupi, deoarece țipetele Irinei Loghin le-au făcut să înțeleagă că pericolul este aproape.

„Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât. Când am ajuns acolo, acolo erau foarte mulţi scaieţi din aştia cu mărăci, care agăţau.

Şi lângă ei văd un câine. Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea Dolfa.

VEZI ȘI 👉  Un ardelean si-a luat nevasta s-o duca la Bucuresti sa vada si ea de… ca tot omu’ “capitala”

Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte. Era o haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine. Oile au mirosit treaba asta… m-au şi auzit ţipând şi au început să fugă”, a povestit Irina Loghin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *